x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dan Bittman: „Am de gând să mă căsătoresc la un moment dat”

Dan Bittman: „Am de gând să mă căsătoresc la un moment dat”

06 Mar 2015   •   14:07
Dan Bittman: „Am de gând să mă căsătoresc la un moment dat”

Mâine, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzată de Antena Stars de la 16:00, Dan Bittman face o mărturisire care ar putea părea pentru mulți suprinzătoare: „Am de gând să mă căsătoresc la un moment dat. Am avut o cunoștință care s-a căsătorit pe la vreo 70 și ceva de ani. Cine știe... mi-a plăcut foarte mult povestea lui. Acum nu spun că o să fac și eu la fel”, declară solistul, care recunoaște că a fost părăsit de unele femei pentru că ele, spre deosebire de el, își doreau să își întemeieze o familie. „Am vorbit cu Liliana despre căsătorie și niciodată nu m-a presat să fac asta. Liliana este un om în care eu pot să am încredere totală, știu că este acolo pentru mine necondiționat. Din multele persoane pe care le-am întâlnit, cu ea am întemeiat familia”, mai spune Dan Bittman.

În aceeași ediție a emisiunii, Andreea Marin dezvăluie că nu se cântărește niciodată. „Nu am o formă de invidiat. Asta este constituția mea. E important să mă simt bine pe interior și să nu-mi pierd sclipirea din ochi”, declară vedeta de televiziune, care, deocamdată, nu are de gând să recurgă la operații estetice. „Încă nu este cazul. Am o moștenire genetică bună”, mai spune Andreea.

Tot Oanei Turcu, Andreea Marin îi va povesti mâine că a avut emoții atunci când fetița ei l-a cunoscut pe Tuncay. „Violeta l-a plăcut din prima. El a fost sigur că îl va plăcea. Mie mi-a fost teamă. Ea știe că tata este tata și va fi tatăl ei mereu și că Tuncay este soțul mamei și prietenul ei cel mai bun”, mărturisește Andreea.

×