x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dan Negru alege intre frumoase si inteligente

Dan Negru alege intre frumoase si inteligente

19 Feb 2004   •   00:00

"Ciao, Darwin 2!" revine la Antena 1 astazi, de la ora 20:00, cu de doua ori mai multa distractie si cu un Dan Negru in forma.

Noul sezon al show-ului debuteaza cu o confruntare incendiara: femeile sexy se lupta cu femeile inteligente. Incurajate de niste capitani pe masura, Rocsana Marcu si Matilda Pascal-Cojocarita, sexoasele si inteligentele i-au dat multa bataie de cap lui Dan Negru.

"Intotdeauna ma emotionez la filmari" "Am mari emotii. Poate parea surprinzator ca dupa atatia ani de televiziune sa ai inca emotii. Dar eu ma emotionez mereu atat la inregistrari, cat si pe tot parcursul show-ului la televizor. Imi frang mainile si ma agit mai tare decat o fac in mod normal, pe platoul de filmari", marturiseste prezentatorul. Si cei 200 de barbati care formeaza juriul emisiunii au avut o misiune grea: femeile, atat cele sexy, cat si intelectualele au dat dovada de mult umor, dar si de ambitie. Ovidiu Cuncea, coprezentatorul lui Dan Negru, a fost poate cea mai nefericita persoana de pe platoul de filmare.

Surpriza neplacuta La ultima editie "Ciao, Darwin!" de anul trecut, adica cea din noaptea de Revelion, Ovidiu a incercat sa seduca o frumoasa dansatoare. Dar fata nu i-a intors pasiunea si drept razbunare l-a inchis intr-un cilindru. Joi seara, de la ora 20:00, veti afla continuarea povestii. Si Dan Negru a avut parte de o surpriza cu totul neasteptata si care i-a pus inima pe jar. Pentru ca Dan s-a laudat ca recunoaste imediat cand i se pune la cale o farsa, producatorul emisiunii, in complicitate cu regizorul si cu echipa de cascadori i-au "copt-o" in timpul probei de curaj. Joi seara, la "Ciao, Darwin 2!", aflati cum a reactionat Dan Negru. Noi va spunem doar ca la final prezentatorul era alb la fata si buzele ii tremurau de emotie. SEBASTIAN S. EDUARD

×
Subiecte în articol: antimonden dan