x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dan Negru ne-a dezvăluit interior cum e vacanţa ideală pentru el: “Cu familia, într-un loc în care nu regăseşti nimic din ce ai acasă”

Dan Negru ne-a dezvăluit interior cum e vacanţa ideală pentru el: “Cu familia, într-un loc în care nu regăseşti nimic din ce ai acasă”

24 Iun 2016   •   22:46
Dan Negru ne-a dezvăluit interior cum e vacanţa ideală pentru el: “Cu familia, într-un loc în care nu regăseşti nimic din ce ai acasă”

Țipă, se agită, se tăvăleşte, prezintă ”enşpe” emisiuni cu audienţe remarcabile. E iubit de majoritatea publicului, sunt şi oameni care nu-l plac, dar nu există cineva care să nu-l ştie. E el, Dan Negru. Timişoreanul ne-a dezvăluit ce planuri de vacanţă are, dar şi ce va face când se va întoarce la muncă.

Jurnalul Național: Familia Negru pleacă, în fiecare vară, în vacanţă. Care va fi locul ales anul acesta?

Dan Negru: La pachet, toţi patru, căutăm liniştea în ţară. Apoi, îi lăsăm pe cei mici la bunici şi noi doi căutăm ne­liniştea. Cam aşa arată vacanţa noastră, împărţită în două. Pentru cei mici, cele mai frumoase zile sunt cele petrecute în curtea bunicilor. Pentru noi, vacanţa are miros de check-in de aeroport.

Îi iei pe Daria şi pe Bogdan în va­canţe peste mări şi ţări?

Nu. Sunt încă prea mici ca să se bucure de drumuri lungi. Mie-mi plac zborurile lungi, dar cu siguranţă pe cei mici i-ar obo­si. Am mers cândva la New York împreună cu o familie care avea doi copii mici. Nouă ore, cât a durat zborul, au plâns continuu, spre disperarea întregului avion.

Care este destinaţia cea mai potri­vită pentru o vacanţă cu copiii?

Bunicii. E cea mai relaxantă vacanţă pentru un copil şi mai ales e memorabi­lă. Copil fiind, n-ai să ţii minte nici Tur­nul din Pisa, nici Sagrada Familia şi nici Times Square, dar băltoaca din curtea bunicilor n-o s-o uiţi niciodată.

Care au fost cele mai spectaculoase trei ţări pe care le-ai văzut şi pe care te-ai întoarce oricând să le revezi?

Mi-au plăcut Japonia, Statele Unite şi Argentina, ăsta ar fi un top trei. Iubesc locurile în care nu regăseşti nimic din ce ai acasă. Şi, mai ales, îmi plac vacanţele pe alte fuse orare. Acasă sunt dependent de e-mailuri, telefoane, aşa că mă relaxează cel mai mult vacanţele de pe alte fuse orare.

Care a fost cea mai costisitoare că­lătorie?

Cele mai costisitoare au fost cele în care am pierdut avionul. Am fost nevoit să-mi iau din nou bilet, cazare, masă... Am păţit-o adeseori. Am pierdut un avi­on în Hong-Kong şi a trebuit să aştept două zile să prind o altă legătură bună.

După vacanţă, înapoi la treabă. Ce ne pregăteşti pentru toamnă?

Programe longevive. Ăsta e secretul...

“Te pui cu blondele?” este show-ul Antenei 1 care face au­dienţe remarcabile şi împlineşte în curând 10 ani. Care e secretul?

Cred în longevitatea programelor TV: prezint revelionul de 17 ani, ”Blon­dele” fac 10 ani, “Next Star” împlineşte 4 ani şi vara asta revin cu un show-feno­men, “Plasa de stele”, care a început în 2010. Zilele trecute am întâlnit un direc­tor al unei mari companii de telefonie din România, care mi-a spus că mă ur­măreşte la TV încă de când era în liceu. Mă onorează astfel de remarci, lumea civilizată a televiziunii trăieşte din branduri construite în mulți ani.

Care sunt cele mai incitan­te show-uri de televiziune pe care le-ai prezenta oricând?

Ha, ha... E tot mai greu să găseşti formate TV inci­tante, marile formate in­ternaţionale se sting în­cet-încet şi viitorul va fi al show-urilor inventate pe plan local. Televiziunile importante din lume au de mult departamente care inventează content, pentru că e scump să-l cumperi de-afară.

Dacă ai putea alege orice ve­detă din lume, ca invitat în platou, cine ar fi?

Zilele trecute l-am văzut pe Oba­ma la Jimmy Fallon. Niciun preşe­dinte român în funcţie nu a acceptat vreodată să apară în vreun show de di­vertisment. Mi-aş dori unul, dar, la noi, asoci­erea cu televiziunea e nocivă… L-am văzut şi pe Umberto Ecco la RAI, în show-ul lui Carlo Conti. La noi, aşa ceva e de nerealizat. Televiziunii, ca breaslă, i s-a pus o ştampilă nedreaptă: e nociv să te asociezi cu ea.

I-a refuzat pe cei de la UEFA

La meciurile de la Euro 2016, fiecare echipă are un enter­tainer care, de la mi­crofonul stadionului, distrează şi ţine le­gătura cu suporterii pe timpul meciurilor. Dan Negru a fost contactat de cei de la UEFA pentru a fi entertainerul fanilor naţionalei Români­ei, însă a fost nevoit să refuze. “Am avut o lungă negociere cu cei de la UEFA, dar de data asta s-a întâmplat să nu ne potrivim drumurile. Însă e doar începu­tul. Este onorant că s-au gândit la mine, că m-au luat în con­siderare”, ne-a de­clarat Dan Negru.

×
Subiecte în articol: dan negru