x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De Paște, sărbătoarea te atinge la Antena 1: Simona Gherghe, Răzvan si Dani au împărțit bucurie și coșuri cu bunătăți

De Paște, sărbătoarea te atinge la Antena 1: Simona Gherghe, Răzvan si Dani au împărțit bucurie și coșuri cu bunătăți

07 Apr 2015   •   16:48
De Paște, sărbătoarea te atinge la Antena 1: Simona Gherghe, Răzvan si Dani au împărțit bucurie și coșuri cu bunătăți
Sursa foto: Mihai Stetcu

# Cioccioc! Așa se numește campania Antenei 1 de Paste, în care sunt implicate toate vedetele postului și care are mii de admiratori, la câteva zile de la lansare. Luni, la începutul săptămânii “Altfel” în școli, elevii celor doua clase a cincea din Colegiul National Elena Cuza au avut una dintre cele mai frumoase surprize: prezentatorii emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani” au batut #cioccioc la ușă, încărcați cu iepurași și ouă de ciocolată, pe care le-au oferit elevilor. Entuziasm și fericire sunt doua vorbe care descriu prea puțin atmosfera din cele doua clase: pentru prima dată (si probabil ultima) în cariera de elev, copiii au avut voie să se cațere pe bănci, pentru a face fotografii de grup cu Răzvan și Dani, i-au îmbratișat, au cerut autografe, au făcut selfie-uri, au împărtășit din experiența de elev. “Uitasem cum e la școală. Ieri am fost surprins plăcut că nu mai miroase a cretă, burete ud sau a petrol (cu care odinioară se spăla parchetul. Am găsit în schimb o gască de copii de clasa a cincea cu care am povestit suprinzator de multe. Cu unii am vorbit despre Tutankamon”, a spus Dani Otil. Si cum a marturisit dirigintei Mihaela Oana că visul său dintotdeauna a fost acela de a deveni profesor, Dani Otil a fost invitat să sustina o ora copiilor de la Elena Cuza.

Tot luni, prezentatoarea emisiunii Acces direct, Simona Gherghe, a bătut și ea la ușile românilor pentru a le aduce bucurie și coșuri pline cu bunătăți. “E atât de simplu să oferi un dram de bucurie... Asta spun în fiecare emisiune, iar telespectatorii stiu deja ce e solidaritatea. Câțiva dintre ei, au primit vizita mea și le multumesc pentru căldura cu care m-au primit în casele lor. Știu ca ne sunt aproape, zi de zi, acum am și simțit acest lucru.”, spune emoționată Simona Gherghe.

×