x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De Paşti, Negru l-a vizitat la spitalul Fundeni pe Sami Crişan, băieţelul cu leucemie care a prezentat “Next Star”

De Paşti, Negru l-a vizitat la spitalul Fundeni pe Sami Crişan, băieţelul cu leucemie care a prezentat “Next Star”

22 Apr 2014   •   12:15
De Paşti,  Negru l-a vizitat la spitalul Fundeni pe Sami Crişan, băieţelul cu leucemie care a prezentat “Next Star”

In editia speciala de Paste a emisiunii Next Star, Dan Negru a avut, in premiera, coprezentator: Sami Crisan, un baietel de 12 ani din Aiud, care sufera de o forma grava de leucemie, si care isi doreste mai mult decat orice pe lume sa devina vedeta de televiziune intocmai ca Dan Negru. Dorinta i-a fost implinita, pustiul a fost incantat sa se afle in fata juriului celei mai indragite emisiunii cu copii si sa cheme in scena concurentii. Dupa cateva zeci de minute petrecute pe scena, Sami l-a intrebat serios pe Dan Negru: Dane, daca o sa traiesc, ma ajuti sa fiu prezentator ca tine?

Cert este ca, de atunci, intre vedeta Antenei 1 si copil s-a legat o prietenie stransa, cei doi vorbesc zilnic la telefon si, in ziua de Pasti, pentru ca baietelul a fost internat la Fundeni, Negru s-a dus sa-l viziteze. Apoi, de la aparitia in emisiune, Sami a devenit o vedeta adevarata, il suna oameni din intreaga tara, ba chiar si din strainatate. “Intr-o zi m-a sunat cineva din Londra”, povesteste Dan Negru, “l-am intrebat de unde are numarul meu de telefon si mi-a raspuns ca de la Sami. Este un om serios, medic in Capitala Marii Britanii si mi-a povestit ca se converseaza zilnic cu Sami si il incurajeaza”, a mai spus Dan Negru. “Cert este ca Sami a primit un cadou pe care si-l dorea mult, prietenia adevarata a multor oameni cu suflet”.

×