x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Declarație surprinzătoare a unei îndrăgite cântărețe de muzică populară: ”Consider că viața cu un amant e foarte complicată”

Declarație surprinzătoare a unei îndrăgite cântărețe de muzică populară: ”Consider că viața cu un amant e foarte complicată”

28 Ian 2018   •   10:43
Declarație surprinzătoare a unei îndrăgite cântărețe de muzică populară: ”Consider că viața cu un amant e foarte complicată”

Mariana Căpitănescu, îndrăgită interpretă de muzică populară, este invitata Oanei Turcu, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emsiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, unde nu ezită să spună lucrurilor pe nume, atât în privința vieții personale cât și a celei profesionale.

Mariana Căpitănescu iubește același bărbat de mai bine de douăzeci de ani și se consideră o femeie împlinită și norocoasă pentru că are o familie atât de frumoasă. Ea spune că nu și-ar înșela niciodată soțul pentru că infidelitatea i se pare o pieredre inutilă de timp și energie.

”Eu nu am și nici nu aș putea avea vreodată un amant. Eu abia reușesc să-i fac față soțului meu. Consider că viața cu un amant este foarte complicată”, spune amuzată Mariana Căpitănescu.

Cântăreața susține că soțul ei este un bărbat foarte atent cu aspectul lui fizic, ceea ce o obligă într-un fel și pe ea să fie tot timpul aranjată și cochetă. Despre toate acestea, despre familia ei și relația de cuplu, Mariana Căpitănescu vorbește pe larg, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Mariana Căpitănescu