x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Delia îşi descoperã noi abilitãţi la iUmor

Delia îşi descoperã noi abilitãţi la iUmor

18 Mar 2018   •   17:45
Delia îşi descoperã noi abilitãţi la iUmor
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Un număr extrem de periculos de pe scena ”iUmor” a încântat-o pe Delia, care a reușit să își descopere noi abilități.

”Eu sunt foarte mândră de capacitățile mele. Descopăr că pot să arunc cuțite, am descoperit recent, în vacanță, că știu să trag cu arcul senzațional de bine, și cu arma mă descurc! Am niște abilități fantastice de băiețel”, a spus Delia, care a făcut și o demonstrație ce poate fi văzută în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a patra ediție ”iUmor”.

În cazul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

Cei patru câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).  

 

 

 

×