x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Depardieu: Franţa este populată de imbecili care fac brânză puturoasă

Depardieu: Franţa este populată de imbecili care fac brânză puturoasă

22 Sep 2016   •   17:48
Depardieu: Franţa este populată de imbecili care fac brânză puturoasă
Sursa foto: Picasa

Gerard Depardieu a făcut o declaraţie şocantă şi jignitoare la adresa francezilor, cu ocazia lansării noii sale cărţi, Innocentul, scrie Le Figaro.

Actorul a declarat că: " Eu sunt un cetăţean al lumii. Fanţa riscă să devină un Disneyland pentru străini, populată cu imbecili care fac vin şi brânză puturoasă pentru turişti. Nu mai există libertate, oamenii sunt manipulaţi".

Actorul nu s-a oprit să critice doar Franţa şi a continuat să vorbească în termeni similari şi despre lumea din cinematografie: "Cinematografia nu mai există. Este doar o lume a divertismentului, oamenii, terorizaţi de americani, nu ştiu ce limbă să vorbească. Există 10 staruri şi toate sunt americane. Filmele lor, care abundă de efecte speciale, sunt jocuri, iar restului cinemaotgrafiei îi este greu să existe."

Singura ţare pentru care Depardieu are simpatie, în mod surprinzător, este Italia, "Din fericire voi nu v-aţi pierdut cultura şi identitate. Şi acest lucru se întâmplă pentru că sunteţi o ţară tânără, născuţi cu Garibaldi. Spre deosebire de jumătate din Europa care se teme de migranţi şi a devenit un pic fascistă", a mai spus actorul.

×