x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Deși a zburat fără probleme cu MIG-ul, Roxana Ciuhulescu se teme să urce în lift: “Mă ia cu transpirații, mi se înmoaie picioarele”

Deși a zburat fără probleme cu MIG-ul, Roxana Ciuhulescu se teme să urce în lift: “Mă ia cu transpirații, mi se înmoaie picioarele”

11 Apr 2018   •   12:07
Deși a zburat fără probleme cu MIG-ul, Roxana Ciuhulescu se teme să urce în lift:  “Mă ia cu transpirații, mi se înmoaie picioarele”

Joi, 12 aprilie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, Roxana Ciuhulescu vine împreună cu fiica ei, Ana (9 ani), ocazie cu care cea mică va dezvălui lucruri mai puțin știute despre celebra sa mama.

De la Ana aflăm, de exemplu, ce i-a venit de hac Roxanei: liftul. A fost pilot de raliu, a condus motoare, garnituri de tren, de metrou, camioane cu remorcă, elicoptere și a zburat cu MIG-ul, însă nu poate urca în… lift.

Mi-e rău de lift. Sunt claustrofobă. În lift mă ia cu transpirații, mi se înmoaie picioarele”, se destăinuie Roxana, la „Aici eu sunt vedeta”, show-ul prezentat de Cosmin Seleși, la Antena 1.

De asemenea, Ana și Roxana vor povesti cum aceasta din urmă era să moară, cu ani în urmă, pe când se afla într-o vacanță în Thailanda. Se întâmpla în larg, pe un vas, când a început o furtună cu valuri înalte de 10 metri.

“Atunci era să mor. Doi ani de zile n-am mai putut să fac baie în cada plină cu apă”, spune aceasta.

 Ce mănâncă Roxana Ciuhulescu în miez de noapte, după ce dă buzna în frigider, dar și ce alte obiceiuri ciudate are aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 12 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: roxana ciuhulescu