x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Detalii importante ale autopsiei lui Michael Jackson dezvăluite după zece ani de la moartea starului

Detalii importante ale autopsiei lui Michael Jackson dezvăluite după zece ani de la moartea starului

26 Aug 2019   •   16:47
Detalii importante ale autopsiei lui Michael Jackson dezvăluite după zece ani de la moartea starului

Filmul documentar ' ˜Killing Michael Jackson' dezvăluie câteva detalii necunoscute ale autopsiei celui proclamat regele muzicii pop, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

La 25 iunie 2019 s-au împlinit zece ani de la moartea unuia dintre cei mai mari cântăreţi ai lumii, supranumit regele pop-ului. Atât în timpul vieţii sale cât şi după decesul său brusc au circulat numeroase zvonuri despre Michael Jackson.

Prea multe operaţii estetice, dependenţă de somnifere şi alte medicamente, abuzuri sexuale şi un lung şir de acuzaţii care au culminat cu lansarea pe HBO a terifiantului documentar '˜Leaving Neverland'.

Un nou documentar intitulat '˜Killing Michael Jackson' dezvăluie acum noi secrete şi întâmplări despre viaţa şi moartea cântăreţului american. Când se credea că nimic nu se mai poate spune despre regele pop-ului, detectivul Scott Smith, de la Poliţia din Los Angeles, a dezvăluit că Michael Jackson era chel.

Într-un interviu din timpul documentarului, Smith asigură că "de câte ori ieşea în public Michael purta perucă. 

"Când i-am examinat capul am văzut că în creştet era chel şi că nu avea păr nici în părţi", a spus el.

Nu este singurul detaliu care a ieşit la lumină. În afară de alopecie, corpul lui Michael Jackson era acoperit de cicatrice şi de semnele lăsate de numeroasele operaţii chirugicale la care a fost supus: în spatele urechilor, la nas, la baza gâtului, pe braţe, la încheieturile mâinilor şi multe altele.

Autopsia a relevat că artistul avea şi un tatuaj care îi acoperea cu negru partea de craniu lipsită de păr.

Se pare că a rămas fără păr în urma arsurilor grave suferite în incidentul din 1984, pe platoul de filmare al unei reclame la Pepsi Cola.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: michael jackson