x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Din bizareriile Bisericii Scientologice. Cum arată giulgiul în care apare Tom Cruise

Din bizareriile Bisericii Scientologice. Cum arată giulgiul în care apare Tom Cruise

01 Aug 2015   •   08:24
Din bizareriile Bisericii Scientologice. Cum arată giulgiul în care apare Tom Cruise

Tom Cruise apare complet gol pe un giulgiu din poplin realizat de artistul Daniel Edwards, care a vrut să marcheze în acest fel cei 25 de ani de când actorul american s-a alăturat Bisericii scientologice, relatează vineri huffingtonpost.fr.

Un purtător de cuvânt al cultului scientologic a declarat în New York Post că nu este decât 'o cascadă publicitară', negând implicarea bisericii în acest proiect. Giulgiul urmează să fie expus de sâmbătă, 8 august, însă anumite părţi anatomice ale actorului au intrat deja în atenţia internauţilor.

'Credeam că cel care a comandat pânza are legătură cu Biserica scientologică, extrem de eficientă în materie de comunicare. Este un mod de a cinsti fidelitatea lui Tom Cruise, deşi nu reuşit să salveze trei căsnicii', a spus Daniel Edwards pe site-ul galeriei Cory Allen Contemporary Art.


Giulgiul este însoţit de o serie mult mai sobră de monezi cu efigia actorului. Edwards, care neagă orice legătură cu Scientologia, este cunoscut pentru realizarea unor sculpturi controversate, printre care un bust al lui Hillary Clinton, încheie huffingtonpost.fr.

×