x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Din ciudăţeniile vedetelor. Care sunt cerinţele cântăreţei Shania Twain pentru camera de hotel

Din ciudăţeniile vedetelor. Care sunt cerinţele cântăreţei Shania Twain pentru camera de hotel

12 Oct 2015   •   19:11
Din ciudăţeniile vedetelor. Care sunt cerinţele cântăreţei Shania Twain pentru camera de hotel

Lumea muzicală este familiarizată cu mai toate capriciile din turnee ale celebrelor Mariah Carey sau Christina Aguilera, însă portalul TMZ a dezvăluit recent şi lista cu cererile solistei Shania Twain în timpul reprezentaţiilor sale pe mapamond, relatează luni 7sur7.be.

Artista de origine canadiană, în vârstă de 50 de ani, bate recordurile în domeniu. În turnee, regina muzicii country solicită fiecărui hotel unde este cazată să îi pregătească şapte umidificatoare de aer în cameră.

Ovo-lacto vegetariană, Shania Twain cere şase variante de meniu la prânz şi seara. Vedeta vrea în apartamentul de la hotel şi trei buchete de flori, de culori albe sau roz deschis, precum şi cel puţin o lumânare (din ceară de albine sau vegetală, cu aromă de citrice sau lavandă). De altfel, un asistent al cântăreţei este prezent întotdeauna cu 24 de ore înaintea sosirii acesteia la hotel ca să pregătească totul, conform cerinţelor vedetei, încheie 7sur7.be.

×
Subiecte în articol: Shania Twain