x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Doctorul Andrei Laslău: ”E greu să scapi de reflexele din copilărie”

Doctorul Andrei Laslău: ”E greu să scapi de reflexele din copilărie”

26 Ian 2018   •   13:59
Doctorul Andrei Laslău:  ”E greu să scapi de reflexele din copilărie”

Andrei Laslău, unul dintre cei mai populari nutriționiști din România, trece dincolo de aparențe împreună cu Florentina Fântânaru și spune lucrurilor pe nume, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Deși are specializarea de chirurg generalist, Andrei Laslău susține că nu vrea să ”taie în carne vie”și s-a ”extras cumva din sistem”, alegând nutriția. El este convins că nimeni nu se poate menține în formă fără niciun efort, mâncând oricând, orice și oricât.

”Cine zice că se menține fără nicio dietă, fără niciun efort, minte. Nu ai cum să mănânci de toate și să rămâi într-o formă de invidiat. Cred că dieta alimentară te ajută să slăbești, iar sportul, mersul la sală te ajută să arăți foarte bine”, spune medicul Andrei Laslău.

”E greu să scapi de reflexele din copilărie.  De-asta mulți dintre noi creștem direct deformați. Așa că, și dacă mâncăm chestii sănătoase, dar mai mult decât avem nevoie, tot ne îngrășăm”, continuă nutriționistul.

Despre experiențele personale cu dietele, despre rolul alimentației în anumite boli grave, dar și despre familia sa, doctorul Andrei Laslău vorbește pe larg, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Andrei Laslău