x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dorian Popa, mărturisire sinceră la ”Stăpânii vedetelor”: ”Îmi doresc copii, dar mi-e frică”

Dorian Popa, mărturisire sinceră la ”Stăpânii vedetelor”: ”Îmi doresc copii, dar mi-e frică”

22 Mar 2018   •   11:44
Dorian Popa, mărturisire sinceră la ”Stăpânii vedetelor”:  ”Îmi doresc copii, dar mi-e frică”

Dorian Popa, unul dintre cei în vogă cântăreți ai momentului, este gazdă pentru Andra Trandaș și cățelul ei Billy în prima ediție a emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Dorian Popa este un mare iubitor de animale și este stăpânul a doi motani plini de personalitate. Deși pisicile și câinii nu-s nici pe departe cei mai buni perieteni, artistul a acceptat ca Andra și Billy să vină în garsoniera lui, unde au vorbit pe larg despre animalele de companie, despre iubire și familie.

Cu această ocazie, Dorian a mărturisit că propria experiență de viață l-a marcat și își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie frumoasă și puternică.

”Eu am crescut într-o familie care, pe parcurs, s-a destrămat și, în timpul maturizării mele, am simțit nevoia de familie întreagă. Nu mi-aș fi dorit neapărat susținere financiară sau chestii de genul ăsta, dar mi-a plăcut mereu ideea de familie întreagă.  Îmi doresc copii, dar mi-e frică. Am doar 29 de ani, abia îmi construiesc casa,  nu mă simt pregătit. Vreau să-mi întemeiez o familie a mea când voi fi sută la sută sigur. Eu cred că trebuie ca o familie să rămână unită până la sfârșit. Și cred cu tărie că un copil trebuie să se bucure de o familie întreagă”, spune Dorian Popa.

Despre cum percepe singurătatea, despre felul cum a fost crescut, dar și despre dragostea lui pentru animale, Dorian Popa vorbește în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Dorian Popa