x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DRAMĂ pentru un cunoscut prezentator din România. Tatăl lui a fost găsit mort în casă

DRAMĂ pentru un cunoscut prezentator din România. Tatăl lui a fost găsit mort în casă

05 Mai 2016   •   10:08
DRAMĂ pentru un cunoscut prezentator din România. Tatăl lui a fost găsit mort în casă

Veste teribilă primită, astăzi, de unul dintre cei mai carismatici prezentatori de la noi: tatăl lui a fost găsit mort în casă. Răzvan Botezatu, prezentatorul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, trece prin momente grele, după ce tatăl lui a suferit un infarct, informeaza spynews.

Răzvan Botezatu este în doliu, după ce tatăl său, Mitică, a încetat din viaţă. Părintele prezentatorului Tv avea mai multe probleme de sănătate, printre care afecţiuni cardiace, şi, în urmă cu câteva ore, a fost găsit fără suflare pe un scaun, în casă.

Potrivit primelor informaţii, Mitică Botezatu ar fi suferit un infarct. La ultimul control medical suferit, tatăl lui Răzvan Botezatu a fost diagnosticat cu afecţiuni cardiace, dar şi cerebrale.

"La ultimul control i-au găsit o gaură în cap şi avea probleme şi cu inima. Din păcate, nu prea urma cu stricteţe tratamentul", a spus, plângând, Răzvan Botezatu, în timp ce se îndrepta spre casa părintească din Eforie.

Răzvan Botezatu are 26 de ani şi poate fi văzut de luni până vineri, de la ora 8.30, la Antena Stars, unde prezintă emisiunea "Star Matinal", alături de Rocsana Marcu.

×
Subiecte în articol: razvan botezatu