x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DRAMA unei mari actriţe din România: "Primul soţ a murit de cancer, m-a lăsat singură la 29 de ani"

DRAMA unei mari actriţe din România: "Primul soţ a murit de cancer, m-a lăsat singură la 29 de ani"

23 Mai 2016   •   17:34
DRAMA unei mari actriţe din România: "Primul soţ a murit de cancer, m-a lăsat singură la 29 de ani"

O celebră doamnă a scenei româneşti a povestit, în cartea ”Poveşti de dragoste ale vedetelor”, apărută zilele trecute pe piaţă, cu lux de amănunte, despre înfrângerile sale în amor, dar cea mai marcantă este o dramă prin care a trecut...

 

La începutul lui ianuarie 1966, în Timişoara, a primit un buchet de trandafiri galbeni şi un bilet pe care scria: „Sunt doctorul Perian Ioan Liviu, sunt admiratorul dumneavoastră secret. Pe 7 ianuarie e ziua mea şi aş fi foarte onorat dacă aţi veni la petrecere”.

 

Actriţa a onorat invitaţia, iar la intrarea în casa acestuia, medicul a întâmpinat-o cu o declaraţie de dragoste: „Eu sunt doctorul îndrăgostit de dumneavoastră”.

 

Au dansat împreună 12 ore neîntrerupt:  ”Nu m-a lăsat din braţe, nu am mâncat, nu am băut nimic. Apoi m-a condus acasă, iar mama era îngrijorată că nu ştia nimic de mine. El a intrat, s-a prezentat şi m-a cerut de nevastă. Ne-am căsătorit cam după un an”.

 

Din păcate, medicul s-a îmbolnăvit de cancer bronho-pulmonar, fără să fie fumător, iar în opt luni a murit, scrie click.ro.

Florina Cercel (FOTO: click.ro)

 

Aceasta este povestea tristă a Florinei Cercel, acum în vârstă de 73 de ani, care, în tinereţe, a fost una dintre cele mai frumoase românce. A iubit şi a fost iubită de bărbaţi, dar nu toate poveştile de dragoste s-au încheiat cu "happy end".

 

Florina Cercel s-a născut pe 28 ianuarie 1943, la Piatra-Neamţ şi a interpretat peste 100 de roluri în filme şi piese de teatru.

Florina Cercel şi medicul Perian Ioan Liviu (FOTO: clcik.ro)

 

×
Subiecte în articol: florina cercel actrita drama drame medic doctori