x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Duminică, vedetele Antena 3 şi Antena 1 au ieşit la squash

Duminică, vedetele Antena 3 şi Antena 1 au ieşit la squash

15 Sep 2014   •   16:35
Duminică, vedetele Antena 3 şi Antena 1 au ieşit la squash
Sursa foto: unknown

Peste 100 de jucători profesionişti din ţară şi din străinătate s-au întrecut în două mari competiţii de squash la Bucureşti, la Aerosquash Băneasa: Romania PSA International 2014 şi Cupa Wilson Aerosquash, iar duminică, 14 septembrie, au fost desemnaţi la cei mai buni jucători de squash.

Francezul Demont Geoffrey a ocupat locul 1 pe podiumul de la PSA International Romania după un meci echilibrat cu câştigătorul de anul trecut al prestigiosului turneu. Evenimentul a adunat 28 de jucători de squash de talie mondială care au ajuns la Bucureşti pentru cea mai importantă competiţie internaţională de squash organizată în România. Premiile puse in joc au fost în valoare de 5000 de dolari.
Câştigătorul concursului naţional de squash – Cupa Wilson Aerosquash este Vasile Hapun care, în ciuda vârstei de numai 19 ani, domină squash-ul românesc de doi ani, iar pe primul loc la Divizia Fete GSP s-a clasat Andra Petrică.

Lupta a fost aprigă şi în rândul vedetelor care s-au duelat în cadrul mai multor meciuri demonstrative de squash: Diana Munteanu, Nadina Câmpean, Maria Linda, Octavia Geamănu, Anamaria Stancu, Adela Popescu, Radu Valcan, Rita Mureşan, Cătălin Moroşanu, Răzvan Ciobanu, Vika Jigulina, Şerban Copot, Vlad Huidu, cu toţii antrenaţi de Valentin Butnaru, prezentatorul “Observatorului matinal” de la Antena 1.

“Nu-ţi dai seama că faci cu adevărat sport şi că în aproximativ o oră poţi arde 1200 de calorii”, a spus Anamaria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1. “Prima dată când am venit la squash mi s-a părut foarte fain. Nu mă gândeam că a doua zi mă vor durea atâţia muşchi. Şi atunci mi-am zis că dacă aşa se simte corpul după o şedinţă de squash, înseamnă că asta trebuie să fac pentru tonifierea muşchilor, deci pentru mine este sportul perfect”, a adăugat Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1. “Când am ieşit de pe teren, nu îmi mai simţeam picioarele, îmi tremurau genunchii şi o săptămână am fost roboţel”, a povestit Nadina Câmpean, realizatoarea Ştirilor Dimineţii de la Antena 3, despre prima ei experinţă cu squash-ul.
“Nu că ar fi ea mai bună decât mine, doar că eu am fost un gentleman, am lăsat-o să câştige”, a spus Cătălin Moroşanu după meciul cu Rita Mureşan. “A pierdut cu stil”, a răspuns Rita Mureşan despre campionul de K1 şi adversarul ei de la meciul demonstrativ de squash.
“Radu e mai bun ca mine, dar elegant cum îl stiu, m-a lăsat să castig. Am transpirat foarte tare şi ne-am dat seama abia la final, pentru că am fost foarte concentraţi la joc. Cu siguranţă vom continua să practicăm squash şi dacă ne ţinem de treabă, la anul poate participăm la o competiţie de neprofesionişti”, spune Adela Popescu.

×