x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden După 26 de ani de căsătorie, Viorica de la Clejani tocmai ce a făcut un anunț total neașteptat: "Nu am vrut să mă..."

După 26 de ani de căsătorie, Viorica de la Clejani tocmai ce a făcut un anunț total neașteptat: "Nu am vrut să mă..."

28 Iul 2017   •   18:21
După 26 de ani de căsătorie, Viorica de la Clejani tocmai ce a făcut un anunț total neașteptat: "Nu am vrut să mă..."

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale muzicii de petrecere din România, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, vine sâmbăta aceasta la „2k1”, cu dezvăluiri de senzaţie despre viaţa de familie, despre modul în care s-au cunoscut şi despre persoana care le-a unit destinele. „Nu am vrut să mă mărit cu Ioniţă! Ca să fiu sinceră, nu mi-a plăcut de el la început, dar mătuşa mea m-a pus să jur, pentru că ea nu s-a măritat cu el, să îl iau. Şi îi mulţumesc pentru asta!”, va povesti Viorica în cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1”, completând faptul că înainte să se cunoască pe Ioniţă, acesta a avut o relaţie cu mătuşa ei.

Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase despre viaţa de cuplu le vor da mari bătăi de cap concurenţilor. Care dintre ei a fost mai îndrăzneţ şi i-a făcut mai multe avansuri celuilalt, care a fost cel mai scup cadou oferit soţiei la începutul relaţiei, ca să o impresioneze, cu ce şi-a atras soţul soţia în pat pentru prima dată, ce părere a avut soacra mică atunci când au anunţat că se vor muta împreună sau cu ce truc ţin aprinsă flacăra iubirii în căsnicie, la toate aceste întrebări vor trebui să răspundă invitaţii Mirelei din această ediţie – Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Roxana şi Paul Gabor Iliescu şi Oana matache şi Arando Marquez.

Ce dezvăluiri vor mai face aceştia, dar şi dacă vor reuşi sau nu să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

×
Subiecte în articol: Viorica de la Clejani