x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden FOTO. Elena Udrea, ipostaze fierbinţi cu o ISPITĂ de la "Insula iubirii"

FOTO. Elena Udrea, ipostaze fierbinţi cu o ISPITĂ de la "Insula iubirii"

01 Aug 2016   •   15:21
FOTO. Elena Udrea, ipostaze fierbinţi cu o ISPITĂ de la "Insula iubirii"
Sursa foto: Elena Udrea / FOTO: ele.ro

A ispitit-o pe Loredana de la "Insula iubirii" şi a făcut-o să dea uitării relaţia cu Hamude, după care a părăsit-o şi a trecut mai departe! Următoarea "victimă" este chiar Elena Udrea.

 

De curând, Sorin a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare la braţ cu fostul ministru al Turismului, unde au petrecut pe o plajă din Mamaia, potrivit spynews.ro.

 

Prietenii virtuali au fost foarte vehemenţi în privinţa posibilităţii ca bărbatul care a făcut-o pe Loredana să-şi piardă minţile să formeze un cuplu cu Elena Udrea: "Pentru o noapte cu babulca, merge" / "E tânără, ce pot zice! Are buzunarul gros. Se poartă £££" / "Ai grijă, poate îți crosetează un ciorap" / "Dacă ești pe interes, da.  Te-ai potrivi cu Loredana, frate".

 

Finala emisiunii "Temptation Island – Insula iubirii” a fost lider de audiență pe publicurile comercial și urban.

 

Telespectatorii Antena 1 au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla cu cele patru cupluri rămase în emisiunea Temptation Island – Insula iubirii”, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 22.40 de aproape 1.500.000 de români.

Sorin  / Foto: Facebook.com

Antena 1 a fost lider de audiență pe parcursul difuzării emisiunii Temptation Island – Insula iubirii” (20.30-23.44) la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste curpinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 7,2 puncte de rating și 23,8% cotă de piață, în timp ce ProTV înregistra un rating mediu de 5,7 puncte și o cotă de piață de 19 procente.

 

„Temptation Island – Insula iubirii” a fost lider de audiență și la nivelul întregului public din mediul urban când a înregistrat o audiență medie de 5,4 puncte de rating și o cotă de piață de 14,7%, în timp ce ProTV s-a situat abia pe locul al treilea, după Kanal D, cu 5 puncte de rating și 13,4 cotă de piață.

Sorin şi Elena Udrea / Foto: Facebook.com

Antena 1 fost lider de audiență și la nivelul întregii zile, dar și în prime-time, surclasându-și concurența la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

 

 

×