x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fosta iubită a lui Jim Carrey, care s-a sinucis, era căsătorită în Irlanda

Fosta iubită a lui Jim Carrey, care s-a sinucis, era căsătorită în Irlanda

06 Oct 2015   •   21:02
Fosta iubită a lui Jim Carrey, care s-a sinucis, era căsătorită în Irlanda

Iubita actorului Jim Carrey, Cathriona White, care s-a sinucis săptămâna trecută, era căsătorită la momentul morţii, iar corpul îi va fi repatriat soţului său în Irlanda, au anunţat marţi oficiali ai biroului examinatorului medical din Los Angeles pentru Hollywood Reporter.

Cathriona White, care a fost implicată într-o relaţie cu actorul american Jim Carrey, era căsătorită legal în Irlanda. 'Avea un soţ, el este cea mai apropiată rudă din punct de vedere legal', a transmis un oficial al examinatorului medical din Los Angeles. 'Nu putem oferi mai multe informaţii despre acesta, însă ea era înregistrată ca fiind căsătorită', a mai adăugat sursa amintită.

Această informaţie a fost confirmată de o sursă apropiată actorului Jim Carrey, care a precizat că într-adevăr White era căsătorită, însă se despărţise de soţ, cei doi gândindu-se să înceapă procedurile de divorţ probabil în decembrie.

Examinatorul Medical a mai precizat marţi că a încheiat autopsia, conform căreia este vorba de sinucidere, însă a trimis spre analiză probele examenului toxicologic. Rezultatele sunt aşteptate în 8-12 săptămâni.

Tânăra era adepta bisericii Scientologice.

×
Subiecte în articol: Cathriona White jim carrey