x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fosta nevastă a lui Johnny Depp vrea să se mărite cu miliardarul Elon Musk

Fosta nevastă a lui Johnny Depp vrea să se mărite cu miliardarul Elon Musk

18 Apr 2017   •   22:10
Fosta nevastă a lui Johnny Depp vrea să se mărite cu miliardarul Elon Musk

Lui Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, i-ar plăcea foarte mult ideea de a se căsători cu iubitul său, magnatul Elon Musk, ea având în plan să se aşeze la casa ei şi să întemeieze o familie cu proprietarul Tesla a cărui avere se ridică la 11,2 miliarde de dolari, informează Daily Mail, citând declaraţii făcute de tatăl vedetei. 

"Amber şi Elon au intenţii foarte serioase unul cu celălalt. Ei i-ar plăcea să se căsătorească", a dezvăluit tatăl actriţei pentru revista Grazia. "Unul dintre lucrurile pe care doresc să le facă împreună este să se aşeze şi să întemeieze o familie. Fac planuri pentru aceasta", a completat tatăl vedetei. 

Potrivit Daily Mail, presa a relatat pentru prima dată că Amber are o relaţie cu Musk (45 de ani) vara trecută, după ce aceştia au fost văzuţi împreună de mai multe ori, în Londra şi Miami. 

Actriţa din "Rum Diary" ar fi "topită" după Musk, după ce a divorţat de Johnny Depp, conform Daily Mail.

O sursă a declarat pentru tabloidul Daily Mirror în luna ianuarie: "Amber este în al nouălea cer cu privire la divorţ, dar este şi mai fericită să se poată afişa în public cu Elon". 

Musk s-ar fi îndrăgostit de Amber după ce el şi actriţa au apărut în filmul "Machete Kills", din 2013, potrivit The Hollywood Reporter.AGERPRES

×