x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gina Pistol, pictorial incendiar! Blonda a pozat în ipostaze sexy

Gina Pistol, pictorial incendiar! Blonda a pozat în ipostaze sexy

12 Aug 2017   •   09:53
Gina Pistol, pictorial incendiar! Blonda a pozat în ipostaze sexy
Sursa foto: Amer Shanabli

Filmările emisiunii ,,Aventură cu 4 stele”, difuzată de Antena  1, începând cu 14 august în fiecare luni și marți de la ora 20:30, setează cadrul unei vacanțe de vis! Înconjurate de razele soarelui, de savoarea mâncărurilor grecești și condițiile de lux asigurate de probele câștigate, vedetele par să se distreze mai bine ca niciodată.

Alături de Speak, Flick și Margherita de la Clejani, Gina Pistol face pare din echipa primei ediții a emisiunii, în calitate de concurent. Seducătoarea blondă se va confrunta cu răsfățul experiențelor de pe teritorii exotice, dar și cu reversul medaliei, muncind cot la cot alături de localnici, pentru a-și asigura traiul. Totuși, se pare că vedeta se bucură din plin de oportunitate și mai face şi excepție de munca solicitantă la care este uneori supusă. Într-un costum de baie care îi pune în valoare formele atent lucrate, Gina pozează într-un pictorial incendiar, în care radiază de fericire. Briza, valurile și peisajele Greciei sunt umbrite de apariția vedetei, ce se mândrește cu o siluetă demnă de invidiat.

Frumoasa concurentă a dat deja startul aventurii! Prin ce momente inedite va trece aceasta alături de gașca sa veselă, telespectatorii vor putea afla urmărind „Aventura cu 4 stele”, difuzată începând de luni, 14 august, de la 20.30, la Antena 1.

Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

×
Subiecte în articol: gina pistol