x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Halle Berry a atras toate privirile la premiera filmului "Kings" de la Festivalul de la Toronto

Halle Berry a atras toate privirile la premiera filmului "Kings" de la Festivalul de la Toronto

15 Sep 2017   •   20:40
Halle Berry a atras toate privirile la premiera filmului "Kings" de la Festivalul de la Toronto

Actriţa Halle Berry a atras toate privirile pe covorul roşu de la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, unde a venit miercuri la premiera filmului "Kings", relatează joi agenţia de ştiri UPI. 

Berry, în vârstă de 51 de ani, a încântat audienţa cu o bluză vaporoasă şi decoltată creată de Zuhair Murad, cu broderii florale şi dantelă. Actriţa şi-a scos în evidenţă linia gâtului purtând părul într-o coadă împletită şi a purtat cercei D'Orazio. 

Halle Berry a postat şi un clip pe Instagram în care poate fi văzută din spate uitându-se la cerul din Toronto de la etajele superioare ale unui zgârie-nori. 



Alături de ea pe covorul roşu au păşit regizoarea peliculei "Kings", Deniz Gamze Ergüven, dar şi actorii Lamar Johnson şi Reece Cody. În film, Berry joacă rolul unei mame adoptive din clasa muncitoare în timpul revoltelor din 1992 de la Los Angeles. 

"Ţinând cont că joc rolul unei mame adoptive pentru opt copii, în mod cert faptul că sunt mamă a influenţat fiecare alegere pe care am făcut-o pentru personaj, în fiecare moment", le-a spus actriţa reporterilor la premiera filmului. 

"Există o scenă când le pup picioruşele tuturor copiilor. Am făcut acest lucru de 100 de ori cu propriii mei copii aşa că ştiu cum este acel sentiment", a mai afirmat ea. 

"Kings", care îl are pe afiş şi pe Daniel Craig, nu are încă stabilită o dată de lansare în cinematografe.AGERPRES

×