x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Happy Channel. Mirabela Dauer îi face dezvăluiri emoționante Ancăi Ţurcaşiu, la Tribute!

Happy Channel. Mirabela Dauer îi face dezvăluiri emoționante Ancăi Ţurcaşiu, la Tribute!

01 Feb 2017   •   20:10
Happy Channel. Mirabela Dauer îi face dezvăluiri emoționante Ancăi Ţurcaşiu, la Tribute!
Joi, de la 16:30, happy telespectatorii se vor întâlni cu celebra cântăreață Mirabela Dauer. Artista dezvăluie la Tribute, în cadrul interviului realizat de Anca Țurcașiu, experiențe emoționante din viața sa, dar și întâmplări ce vor stârni amuzamentul și vor aduce zâmbetul pe buze celor care vor urmări emisiunea Happy Day. În plus, cei din fața micilor ecrane vor afla care este secretul bunei sale dispoziții, dar și ce proiecte pregătește artista cu o voce unică. 
 
Tot joi, de la 22:50, Criss și Stephan Pelger vin la Style pe fază cu ultimele tendințe din modă. Happy fashion-iștii vor învăța totul despre pantofi: de la cei de seară până la cei mai cool și comozi pantofi, ideali pentru activități sportive și timp liber.
 
Vineri, de la 16:30, telespectatorii pot viziona a doua parte a interviului fascinant cu Mirabela Dauer, ale cărei cântece au încântat multe generații de români. Iar de la 22:50, Happy Night vine cu informații COOLturale, de data aceasta despre închiderea Anului „Shakespeare - 400” în România.
 

×