x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Harry și Megan au publicat o fotografie cu fiul lor, Archie, cu ocazia zilei de naștere a prințului Charles

Harry și Megan au publicat o fotografie cu fiul lor, Archie, cu ocazia zilei de naștere a prințului Charles

14 Noi 2019   •   13:33
Harry și Megan au publicat o fotografie  cu fiul lor, Archie, cu ocazia zilei de naștere a prințului Charles
Sursa foto: Captură video

Ducele şi ducesa de Sussex au publicat o nouă fotografie a fiului lor, Archie, împreună cu Harry şi prinţul de Wales, pentru a marca împlinirea vârstei de 71 de ani de către bunicul său, Charles.

Fotografia alb-negru realizată de Chris Allerton, de la botezul lui Archie, îl arată pe bebeluşul regal în hainele cu care a fost creştinat. Harry îl ţine pe fiul său în braţe, privindu-l cu mândrie, în timp ce Charles stă alături de cei doi, uitându-se la ultimul său nepot.

Imaginea postată pe Instagram este însoţită de mesajul: "La mulţi ani Înălţimii Sale Regale Prinţul de Wales - Sir, Tată, Bunic !", urmat de un emoticon sub forma unui tort.

William şi Kate i-au transmis şi ei un mesaj lui Charles pe conturile lor oficiale de socializare, postând o imagine emoţionantă cu el şi prinţul Louis. "Îi dorim o zi de naştere fericită Prinţului de Wales", au scris ducii de Cambridge.
Prinţul Charles se află în prezent într-o vizită în Mumbai, India, unde a primit un cadou de ziua de naştere din partea unui grup de şcolari indieni.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: prinţul harry megan markle