x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Horia Brenciu, detaliul pe care nu l-ar vrea ştiut. „Doamnă, nu trebuia să faceţi public asta!”

Horia Brenciu, detaliul pe care nu l-ar vrea ştiut. „Doamnă, nu trebuia să faceţi public asta!”

24 Iul 2014   •   12:38
Horia Brenciu, detaliul pe care nu l-ar vrea ştiut. „Doamnă, nu trebuia să faceţi public asta!”

Pasiunea pentru muzică aduce laolaltă oameni din cele mai diverse domenii de activitate, iar acest lucru l-au aflat pe pielea lor juraţii X Factor, în timpul audiţiilor cu juriu pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului care va începe în această toamnă la Antena 1. Astfel, în faţa Deliei, a lui Stefan şi a lui Horia s-a prezentat o doamnă venită tocmai de la Arad, pasionată de zodiac. Juraţii nu au ratat ocazia să afle câteva lucruri despre ei, aşa că au început întrebările.

Ce a aflat showman-ul Horia Brenciu însă, nu a fost tocmai în avantajul lui: „Fecioara ( zodia lui Horia) e sponsorul zodiacului, dă bani tuturor” şi-a început Marcela discursul, spre marele amuzament al juraţilor şi al publicului spectator. „Doamnă, nu trebuia să faceţi public asta!” a exclamat juratul X Factor, dar era deja prea târziu şi doamna a continuat: „Fecioara e prea practică, ca să nu hotărască ea!”. Ce le-a spus Marcela Deliei şi lui Ştefan şi, mai ales, ce moment muzical a ales doamna pentru a-i impresiona pe juraţi, rămâne de văzut în această toamnă, în cel de-al patrulea sezon X Factor, la Antena 1.


×