x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Horoscop 2018. Sunt norocoșii zodiacului pentru că rareori au dificultăți în atragerea de noi parteneri

Horoscop 2018. Sunt norocoșii zodiacului pentru că rareori au dificultăți în atragerea de noi parteneri

15 Noi 2017   •   14:31
Horoscop 2018. Sunt norocoșii zodiacului pentru că rareori au dificultăți în atragerea de noi parteneri

Berbec

Dacă sunteți dornici de o relație, atunci acesta este anul dumneavoastră, spune Allen. Există șansă să întâlnești pe cineva în următoarele săptămâni. Asigurați-vă că noul partener este cineva care poate oferi stabilitate, în timp ce vă mai oferă și puțină libertate. Dacă vreți cu adevărat sca lucrurile să funcționeze, acesta este tipul de echilibru de care veți avea nevoie.
Taur

Ca Taur, nu ești întotdeauna concentrat pe relații. Și este perfect OK. Dar dacă sunteți în căutare va fi foarte ușor să găsiți pe cineva. „Angajamentul va fi mai bun [în 2018], dar vă puteți distra în timpul procesului de descoperire”, spune astrologul, potrivit actualitatea.biz.

Gemeni

Ați fost prea ocupați în 2017 să vă gândiți la o relație. Dar dacă doriți să se schimbe acest lucru, se poate în totalitate în 2018. De fapt, ați putea fi chiar copleșiți de afluxul de posibili parteneri – deși majoritatea nu vor fi un meci bun. În orice caz nu încercați să forțați nimic. După cum îmi spune Allen, în luna mai se poate întâmpla ceva bun. Deci, fă-ți o favoare și așteaptă.

Rac

Dacă doriți o relație, ocazia se va prezenta cu siguranță în acest an – dacă sunteți dispus să așteptați puțin. „Acest lucru nu înseamnă compromis – faceți doar loc pentru schimbări, atâtatimp cât modificările sunt sănătoase și vă susțin.”, explică Allen. Persoana potrivită va respecta în totalitate acest lucru.

Leu

În timp ce probabil veți avea mai mulți parteneri buni, 2018 ar putea să nu fie anul dumneavoastră pentru o relație serioasă. Deci, în loc să vă lămuriți, ieșiți și distrați-vă. Asigurați-vă că sunteți sincer cu privire la intențiile dumneavoastră față d ecei pe care îi întâlniți. „Nu rupeți nicio inimă, mai ales că acești oameni se pot întoarce în viața ta în viitor.”, spune astrologul.

Fecioară

Dacă ați ați rămas cu sechele dintr-o relație este normal să nu vreți „să vă întoarceți acolo”. Și totuși, găsirea unui partener înseamnă adesea depășirea zonei de confort. După cum spune Allen, “Sunteți o capcană demnă, dar nimeni nu o va ști dacă rămâneți sub radar.” Așa că folosiți noul an ca inspirație pentru a încerca o dată sau de mai multe ori – chiar dacă vă veți enerva. Va merita cu adevărat.

Balanță

Dacă te uiți în jur, probabil că îți dai seama că ai multe oportunități. Însă ești prea pretențios. Nu pune etichete de la prima întâlnire, ci fii atent la detalii și la lucrurile cu care te potrivești.

Scorpion

Ești incredibil de muncitor. Dacă doriți să transferați o parte din acea energie în găsirea unei relații, va fi posibil să o faceți spre sfârșitul anului 2018. Dacă, totuși, preferați să vă concentrați asupra altor proiecte, atunci s-ar putea să treacă și anul 2018.

Săgetător

Jupiter – planeta oportunității – este în semnul dumneavoastră pentru cea mai mare parte a anului 2018. Pentru a fi pregătiți, asigurați-vă că știți clar ceea ce vă doriți și apoi concentrați-vă asupra acestui lucru. (Sau, cel puțin, să fie clar ceea ce nu vrei.) Dacă poți să rămâi la armele tale, vei avea mult noroc cu relațiile care vin.

Capricorn

Sunt norocoși pentru faptul că rareori au dificultăți în atragerea de noi parteneri. Însă, adesea, atrag tipuri greșite de oameni. Sună familiar? Pe lista priorităților din 2018 trece și ceea ce ți-ai dori de la o relație. Anul nou va aduce unele influențe pozitive în viața ta, deci este o idee bună să fii gata când se întâmplă asta.

Vărsător

Nativii acestei zodii își iubesc libertatea și totuși mulți dintre sunt gata pentru o relație. Asta pentru că Saturn – și planeta angajamentului – a fost în semn pentru o vreme. Dacă lucrurile funcționează, atunci continuați să vă păstrați linia. Dar asigurați-vă că aveți timp pentru creativitate și explorare. Dacă se întâmplă să fii singură, nu-ți face griji.

Pești

Dacă ești singur acum, s-ar putea ca acel sentiment că ceva bun apare la orizont să fie corect. După cum spune Allen, este vorba de timp și persoana potrivită va veni probabil mai târziu în cursul anului.

Oricare ar fi statutul dumneavoastră de relație – singur, relație deschisă, relație serioasă – se pare că 2018 are un bagaj mare pe care scrie DRAGOSTE.

Sursa a1.ro

×
Subiecte în articol: horoscop 2018