x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden În culisele “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

În culisele “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

22 Sep 2014   •   11:04
În culisele “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Pe 22 septembrie, de la ora 20.30, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu deschid porțile bucătăriei în care se vor dezlănțui talente culinare, orgolii, emoții și trăiri de-a dreptul incendiare. “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” aduce la Antena 1 o competiție culinară fără precedent, care aruncă în luptă 20 de concurenți ce se vor duela în arome și gusturi nebunești pentru a câștiga marele premiu în valoare de 80.000 de euro.
Filmat într-un decor cu totul și cu totul spectaculos, un decor format dintr-un restaurant și doua bucătării utilate cu ustensile de ultimă generație, cu o casă în care locuiesc concurenții și o terasaă în aer liber, show-ul este o reală provocare atât pentru participanți, cât și pentru jurați.

Informații de culise:

• Întreaga echipă aproape că s-a mutat pe platouri pe durata filmărilor. Noutatea show-ului este faptul că emisiunea este filmată non-stop, concurenții sunt monitorizați permanent, iar asta a implicat un efort considerabil din partea tuturor. Chef Florin Dumitrescu aproape că nu mai avea timp să ajungă acasă să-și vadă familia, astfel că de cele mai multe ori soția sa, Cristina, îl vizita pe platourile de filmare.
• Virgil Mănescu, maître D și sommelier în show, este mereu o apariție pentru că vine la filmări, de fiecare dată, pe o Vespa și îmbrăcat în costum.
• În restaurantul condus de către cei trei chefi au venit la masă zeci de vedete, de la Adela Popescu, Radu Vâlcan, Jojo, Nea Mărin, la Andreea Berecleanu, Daniel Buzdugan, Corina sau Pacha Man. Concurenții au gătit pentru toate aceste vedete, iar reactiile și comentariile lor vor putea fi descoperite la Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor.
• Bucătăria este zilnic aprovizionată cu aproximativ 3 m pătrați de produse, 150 de sticle de apă si 40 de sticle vin. De asemenea, zilnic ajung la curățat cam 200 de produse, de la sorturi de bucătărie, la fețe de masă.
• În pauzele de filmare, Cătălin Scărlătescu nu a putut sta departe de cratiță și le-a gătit celor din echipă.
• Chef Florin Dumitrescu nu intra la filmare fără să bea o cafea. Întotdeauna își începe diminețile cu o cafea tare, fără zahăr.
• Daca se întâmpla să aibă o pauză mai mare între filmări, jurații jucau table, șah sau poker în culise, iar cel care pierdea avea misiunea de a-I scoate o bere pe ceilalti.
• O altă noutate a show-ului este faptul că cei de acasă au avut ocazia să mănânce în restaurantul coordonat de cei trei chefi și să simtă pe pielea lor ce înseamnă Hells Kitchen. Emisiunea le-a dat ocazia celor de acasă să se înscrie pe site și să poată veni la cină în restaurantul cu bucătării la vedere, să mănânce dishuri din meniul Hells Kitchen și să îi vadă pe concurenți în acțiune.
• La filmarea unuia dintre promo-urile pentru emisiune, chef Sorin Bontea a vrut neaparat să se plimbe cu un motor și pentru că nu are permis, a mers cu unul dintre bikeri.


×