x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Încă un divorț în rândul vedetelor din SUA

Încă un divorț în rândul vedetelor din SUA

15 Sep 2017   •   21:00
Încă un divorț în rândul vedetelor din SUA

Cântăreaţa Fergie şi actorul Josh Duhamel şi-au anunţat despărţirea după opt ani de căsătorie, a informat online revista de specialitate People, citată vineri de EFE. 

Cei doi au împreună un băieţel, Axl Jack, în vârstă de 4 ani. 

"Cu toată dragostea şi respectul din lume, am decis să ne despărţim la începutul anului", au declarat amândoi într-un comunicat făcut public. "Pentru a da o mai bună oportunitate familiei noastre de a se reface, am vrut să menţinem această chestiune în privat înainte de a o face publică. Suntem şi vom fi mereu uniţi sprijinindu-ne unul pe altul şi familia noastră", au adăugat ei. 

Fergie, 42 de ani, şi Duhamel, 44, nu au mai fost văzuţi recent la evenimente publice. În ianuarie ei au fost văzuţi fericiţi împreună la cea de-a 8-a aniversare a căsătoriei lor. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2009, iar câteva luni mai târziu actorul declara că este nerăbdător să devină tată. 

Pe numele său real Stacy Ann Ferguson, Fergie s-a alăturat trupei The Black Eyed Peas odată cu înregistrarea albumului de succes 'Elephunk' (2003) şi a devenit cunoscută pe plan mondial cu acest grup.

Ulterior, Fergie s-a lansat într-o carieră solo cu albumul 'The dutchess' (2006), care a avut cinci piese pe listele de preferinţă ale revistei de specialitate Billboard. 

Josh Duhamel este cunoscut pentru participarea sa la franciza cinematografică 'Transformers' şi la serialul 'Las Vegas'.AGERPRES

×