x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ioana Blaj, surprinsă de furtuna devastatoare din Grecia: „Am avut senzația că trăiesc un film horror”

Ioana Blaj, surprinsă de furtuna devastatoare din Grecia: „Am avut senzația că trăiesc un film horror”

11 Iul 2019   •   14:39
Ioana Blaj, surprinsă de furtuna devastatoare din Grecia: „Am avut senzația că trăiesc un film horror”

Ioana Blaj, actrița din serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, se află alături de familie în vacanță, în Grecia. Vedeta a fost surprinsă asearã de furtuna devastatoare care a curpins zona în care aceasta se află.

Ceea ce promitea să fie o vacanță superbă alături de cei dragi sufletului său, s-a transformat într-un  coșmar. Ioana a povestit în detaliu experienta prin care a trecut alături de familie și cei doi copii:

„Aseară stăteam liniștiți la o tavernă în port, mâncam aperitivele, când a venit venit furtuna, un vânt foarte puternic (120 km/h) și s-a luat curentul. Copiii au început să țipe. I-am luat pe sus pe Filip și căruciorul lui Tudor și l-am băgat pe prima ușă pe care am găsit-o. Am nimerit în bucătaria unui restaurant. Toată lumea era în panică. Zburau acoperișurile, zburau pahare și sticle de pe mese și bucati din copaci. Pentru câteva minute nu l-am găsit pe Ducu care era cu Tudor. Într-un final ne-am intalnit.Tremuram din toate încheieturile, abia mă țineam pe picioare. Filip urla cât putea de tare de teamă, alături de alți copii pe care îi încercau aceleași emoții. A durat totul cam 15-20 min. Când s-a oprit, l-am pus pe Tudor în cărucior, pe Filip în spatele lui Ducu și am început să fugim până la hotel (cam 10 min de mers pe jos). Apa era până la glezne, întuneric beznă. Ne împiedicam de crengi rupte, ghivece enorme, șezlonguri care zburaseră. Când am ajuns în hotel, am constatat că nu merg lifturile și trebuie să urcăm 5 etaje cu căruciorul și copiii. În cameră era apa peste tot... Am avut senzația că trăiesc un film horror care nu se mai termină. Bine că suntem sănătoși și am scăpat cu bine, a povestit Ioana Blaj.

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

×
Subiecte în articol: Ioana Blaj