x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Janet Jackson s-a despărțit de soțul ei la numai 3 luni după ce a născut primul ei copil

Janet Jackson s-a despărțit de soțul ei la numai 3 luni după ce a născut primul ei copil

10 Apr 2017   •   16:25
Janet Jackson s-a despărțit de soțul ei la numai 3 luni după ce a născut primul ei copil

Janet Jackson s-a despărţit de cel de-al treilea soţ, la doar câteva luni după ce a dat naştere primului ei copil, relatează luni The Telegraph. 

Jackson, 50 de ani, s-a căsătorit cu miliardarul qatarez Wissam al-Mana în 2012 şi şi-au anunţat nunta la un an după eveniment. După o îndelungă deliberare cu privire la cât de fastuoasă să fie ceremonia, Jackson a acceptat sugestia lui Al-Mana pentru o ceremonie simplă, desfăşurată într-un cadru privat, au declarat surse pentru site-ul dedicat celebrităţilor, TMZ. 

Cuplul s-a mutat la Londra, unde a dus o viaţă discretă şi liniştită. 

Janet, una dintre cele mai de succes artiste din lume, şi-a redus dramatic activitatea muzicală, existând zvonuri că s-a convertit la Islam. 

Potrivit TMZ, la dorinţa lui Al-Mana, Janet a adoptat un stil vestimentar mult mai cuminte în timpul turneului din 2014 - purtând ţinute care îi acopereau tot corpul, în loc de vestimentaţia îndrăzneaţă pentru care era cunoscută - schimbare care s-a resimţit şi în videoclipurile artistei. 

"A înnebunit-o şi a simţit că îşi pierde baza de fani", a povestit o sursă citată de ziarul britanic. 

Janet a crezut că sarcina îi va ajuta să îşi repare relaţia, însă situaţia a continuat să se deterioreze, a informat TMZ. 

Nici Jackson, nici Al-Mana nu au comentat dezvăluirile din presă, însă revista People a confirmat despărţirea celor doi. 

Jackson era la al treilea mariaj, după căsătoria cu interpretul James DeBarge, timp de un an, în anii '80, şi cea cu René Elizondo Jr. între 1991 şi 2000.AGERPRES

×