x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jennifer Lawrence răspunde controverselor legate de rochia purtată

Jennifer Lawrence răspunde controverselor legate de rochia purtată

22 Feb 2018   •   12:06
Jennifer Lawrence răspunde controverselor legate de rochia purtată

Actriţa Jennifer Lawrence a criticat media “sexistă” pentru articolele scrie despre vestimentaţia pe care a ales să o poarte la un eveniment din Londra, scrie The Guardian.

Actriţa, câştigătoare de Oscar, aflată, în prezent, într-un turneu de presă pentru thrillerul Red Sparrow, a răspuns la comentariile care sugerează că rochia Versace, fără mâneci, purtată în timpul unei fotografii de la Londra, reprezenta faptul că a fost maltratată de bărbaţii din echipă, deoarece a fost nevoită să stea îmbrăcată subţire în frig, pentru a arăta bine.

“Wow. Chiar nu ştiu de unde să încep cu controversa << Jennifer Lawrence a purtat o rochie decoltată în frig >>”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook. “Acest lucru nu este doar ridicol, ci este şi extrem de jignitor. Acea rochie Versace era fabuloasă, chiar credeţi că aveam de gând să o acopăr cu un palton şi o eşarfă? Am stat afară cinci minute. Aş fi stat în zăpadă pentru acea rochie pentru că iubesc moda şi a fost alegerea mea.”

“Este sexist, ridicol, iar ăsta nu este feminism”, a mai scris actriţa. “Reacţiile exagerate legate de ce spune sau face cineva, crearea controverselor legate de lucruri prosteşti, precum ce aleg să port şi ce nu, nu ne vor ajuta să evoluăm. Reveniţi-vă, oameni. Orice vedeţi că port este alegerea mea. Şi dacă vreau să-mi fie frig şi ASTA ESTE ALEGEREA MEA!”.

Evenimentul care a dus la conntroverse a avut loc la Hotelul Corinthia din Londra, în timpul unei foto conferinţe pentru Red Sparrow, un thriller în care Lawrence joacă rolul unei balerine devenite spion sovietic care seduce bărbaţi pentru a obţine informaţii de la ei.

 

×