x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jim Carrey a purtat pe umeri sicriul fostei sale iubite

Jim Carrey a purtat pe umeri sicriul fostei sale iubite

11 Oct 2015   •   12:39
Jim Carrey a purtat pe umeri sicriul fostei sale iubite

Actorul american Jim Carrey a purtat pe umeri sicriul fostei sale iubite Cathriona White la înmormântarea acesteia, care a avut loc vineri în localitatea irlandeză Cappawhite, la care au asistat numeroase rude şi prieteni, relatează EFE.

Actorul, vizibil îndurerat, avea barbă şi era îmbrăcat într-un costum negru cu cămaşă albă şi a venit la înmormântare însoţit de fiica sa, Jane.

După slujbă, Jim Carrey, 53 de ani, a ajutat împreună cu alţi bărbaţi la transportarea sicriului fostei sale iubite. Cathriona a fost îngropată în cimitirul local alături de tatăl ei Pat White, care a murit în urmă cu trei ani, după o luptă îndelungată cu un cancer la creier.

Cathriona a murit la 30 de ani, la 28 septembrie, la domiciliul său din Los Angeles, la câteva zile după o presupusă despărţire de actorul american.

Autorităţile sunt de părere că tânăra a murit după o supradoză de medicamente iar procuratura investighează în prezent dacă este vorba de o sinucidere.

Potrivit site-ului specializat în vedete TMZ, White şi Carrey, care s-au cunoscut în 2012, au avut o relaţie care s-a încheiat după câteva luni. Deşi cei doi s-au reîmpăcat, ei s-au despărţit definitiv la 24 septembrie, notează TMZ.

La 24 septembrie, tânăra a postat un ultim mesaj pe contul ei de Twitter: "Mă deconectez de la Twitter. Sper că am fost o lumină pentru apropiaţi şi pentru cei pe care îi iubesc.

Sursa: AGERPRES 

×