x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Johnny Depp, la sapă de lemn? Actorul și-a dat în judecată avocații și firma care i-a gestionat averea

Johnny Depp, la sapă de lemn? Actorul și-a dat în judecată avocații și firma care i-a gestionat averea

18 Oct 2017   •   20:10
Johnny Depp, la sapă de lemn? Actorul și-a dat în judecată avocații și firma care i-a gestionat averea

Johnny Depp şi-a dat în judecată foştii avocaţi pentru că ar fi conspirat cu fosta sa firmă de management financiar să fure de la el peste 30 de milioane de dolari, relatează miercuri agenţia de ştiri UPI. 

În plângerea depusă marţi, Depp a sugerat că puternica firmă de avocatură Bloom Hergott Diemer Rosenthal & LaViolette se face vinovată de "malpraxis profesional, încălcare a datoriei legale şi îmbogăţire nejustificată" şi că s-a angajat într-un "comportament inadecvat spre propriul beneficiu financiar, încălcând unele dintre cele mai importante principii ale relaţiei avocat-client". 

"Procesul lui Johnny Depp început astăzi (marţi - n.r.) reflectă poziţia sa constantă împotriva practicilor sistemice de la Hollywood care îşi servesc propriile interese pe care speră că acest proces le va expune şi le va pune capăt", a declarat avocatul lui Depp, Adam Waldman, pentru People. 

Depp acuză firma de avocatură că a conspirat cu fosta sa firmă de management financiar, The Management Group, să contracteze împrumuturi despre care actorul nu ştia nimic şi să le plătească folosind sumele provenite din drepturile aferente unor filme mai vechi, relatează site-ul TMZ. 

În luna februarie, Johnny Depp a dat în judecată The Management Group solicitând daune în valoare de 25 de milioane de dolari, aminteşte UPI.AGERPRES

×