x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Justin Bieber este amorezat de o moldoveancă (VIDEO)

Justin Bieber este amorezat de o moldoveancă (VIDEO)

26 Aug 2015   •   14:42
Justin Bieber este amorezat de o moldoveancă (VIDEO)

Xenia Deli, o tânără din Republica Moldova care a pozat pentru revista Playboy, ar putea fi noua iubită a lui Justin Bieber, relatează ziarul spaniol ABC, care observă o oarecare asemănare între fotomodel şi fosta iubită a cântăreţului, Selena Gomez.

Acest zvon, care pare cât se poate de real, a apărut în urma unui filmuleţ apărut pe Youtube în care Bieber şi Deli sunt văzuţi împreună într-un restaurant din Los Angeles, părând că sunt mai mult decât prieteni.

Întâlnirea a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când fostul logodnic al actriţei Selena Gómez a fost filmat în timp ce îi cânta la pian noii sale iubite.

În imaginile - şterse ulterior de pe Youtube - se poate auzi cum unul dintre ei spune: "Voi fi aici toată săptămâna". Sunt imagini, care potrivit ABC, demonstrează că între ei există mai mult decât o simplă prietenie.

În afară de Playboy, tânăra din Republica Moldova a lucrat şi pentru alte reviste pentru bărbaţi precum FHM sau GQ. Pare că relaţia ei cu Bieber i-ar fi favorizat şi semnarea unui contract recent cu Sport Illustrated.

În mod curios, Deli aduce puţin cu Selena Gómez, veşnica iubită a lui Bieber. Fanii ambilor visează ca cei doi să se împace într-o zi. Ziarul britanic The Sun a vorbit cu câţiva martori din restaurant, care au spus că i-au văzut pe Deli şi Bieber plecând de mână.

Se pare că Bieber ar fi postat o imagine pe reţelele de socializare pe care a şters-o ulterior. Potrivit lui Johnny Stahidi, un prieten apropiat al lui Bieber, cântăreţul ar fi cunoscut-o pe Deli în timpul filmărilor la videoclipul noii sale piese, "What Do You Mean?".

Nici Bieber, nici Deli nu a vrut să facă vreun un comentariu pe această temă. El a asigurat recent că se concentrează mai mult pe familie decât pe începerea unei noi relaţii. "Nu am nicio iubită deocamdată. Sunt singur. Marea mea dragoste este acum fratele meu mai mic", a mărturisit Justin Bieber.



×