x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kate Hudson are un nou iubit și nu este Brad Pitt

Kate Hudson are un nou iubit și nu este Brad Pitt

26 Mar 2017   •   13:30
Kate Hudson are un nou iubit și nu este Brad Pitt
Sursa foto: People Magazine‏ - Twitter

Cunoscuta actriţă americană Kate Hudson are un nou iubit, care nu este Brad Pitt, aşa cum asigurau în urmă cu câteva săptămâni mass-media internaţionale, relatează ziarul spaniol La Vanguardia. 

Se pare că actriţa şi-a regăsit dragostea în braţele muzicianului Danny Fujikawa, cu care a fost văzută plimbându-se de mână pe străzile din Los Angeles, scrie Agerpres. Kate şi Danny au făcut tot posibilul să treacă neobservaţi şi totul arată că ei preferă să menţină distanţa când se află în public, dar imaginile publicate de ziarul Daily Mail, relevă contrariul, iar cei doi sunt văzuţi într-o atitudine foarte drăgăstoasă. 

Kate a lăsat chiar să i se fure un sărut de muzician în localul Café Vida. Se pare că noua relaţie o ajută pe actriţă să-şi găsească echilibrul după ce fiica lui Goldie Hawn a trecut printr-un moment tulbure pe plan personal. Hudson se confruntă cu o cerere depusă de fostul ei soţ, Chris Robinson, care prin intermediul avocaţilor a cerut să fie redeschis dosarul de custodie în privinţa fiului său, Ryder Rusell Robinson, născut în 2004, potrivit portalului E!News. 

Kate mai are un fiu, Bingham Hawn Bellamy, născut în 2011 din relaţia cu solistul trupei Muse, Matt Bellamy. După o legătură de patru ani ce doi s-au despărţit în 2014, dar au rămas în relaţii amiabile.

Sursă foto: People Magazine - Twitter

×
Subiecte în articol: kate hudson