x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Katy Perry va putea să cumpere o fostă mănăstire din Los Angeles

Katy Perry va putea să cumpere o fostă mănăstire din Los Angeles

21 Noi 2017   •   22:00
Katy Perry va putea să cumpere o fostă mănăstire din Los Angeles

Cântăreaţa americană Katy Perry a câştigat vineri în instanţă dreptul de a cumpăra o fostă mănăstire din Los Angeles, Los Feliz, ce era dorită şi de o femeie de afaceri, care dorea să o transforme într-un hotel de lux, informează AFP. 

Judecătorul a acordat 1,57 milioane de dolari cântăreţei Katy Perry şi 3,47 milioane de dolari arhidiocezei locale pentru acoperirea taxelor de judecată şi a avocaţilor, sume considerate exagerate de către avocaţii acelei femei de afaceri, Dana Hollister. 

Cântăreaţa pop Katy Perry, în vârstă de 32 de ani, plătise 10 milioane de dolari pentru fosta mănăstire şi alte 4,5 milioane de dolari pentru ca arhidioceza să construiască în altă parte un alt lăcaş de cult. 

Arhidioceza i-a vândut cântăreţei acea clădire, în prezent goală, însă două călugăriţe au încheiat separat o tranzacţie cu Dana Hollister, proprietara mai multor restaurante din Los Angeles. 

Vineri, la finalul deliberărilor, juraţii au considerat că Dana Hollister a intervenit în procedura de vânzare a clădirii către Katy Perry, în special atunci când a afirmat în mod fals că era deţinătoarea titlului de proprietate. 

Anul trecut, un judecător a invalidat actul de vânzare către Dana Hollister, care intenţiona să transforme fosta mănăstire într-un hotel de lux. 

În decembrie, un nou proces va avea loc la Los Angeles, pentru a se stabili despăgubirile pe care cântăreaţa Katy Perry ar putea să le primească.AGERPRES

×