x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kendall Jenner, sora lui Kim Kardashian, a fost și ea victima unui furt de bijuterii

Kendall Jenner, sora lui Kim Kardashian, a fost și ea victima unui furt de bijuterii

17 Mar 2017   •   13:20
Kendall Jenner, sora lui Kim Kardashian, a fost și ea victima unui furt de bijuterii

Kendall Jenner, soră după mamă a lui Kim Kardashian, a anunţat poliţia că a fost victima unui furt de bijuterii în valoare de 200.000 de dolari care au fost sustrase din locuinţa sa din Los Angeles, a anunţat joi site-ul american TMZ, preluat de AFP. Poliţia a precizat pentru AFP că a primit un apel la serviciul de urgenţă 112 la ora 01.15 în noaptea de miercuri spre joi pentru a semnala un furt la adresa modelului care este şi un star al emisiunilor de tip reality-show, dar identitatea sa nu a fost confirmată. Niciun suspect nu a fost identificat până în prezent. 

Site-ul specializat în celebrităţi TMZ scrie că Kendall Jenner, 21 de ani, a avut o petrecere la domiciliu ei şi că a ieşit din casă spre miezul nopţii. La revenirea sa în casă o oră mai târziu, ea a descoperit că sertarul în care îşi ţinea bijuteriile era deschis. La un moment dat în timpul nopţii, tânăra a auzit o alarmă care indica că o uşă a fost deschisă dar nu a dat importanţă acestui lucru. Uşile domiciliului său nu au fost forţate şi pare clar că hoţii ştiau unde se aflau bijuteriile, a apreciat o sursă din poliţie citată de site. Kendall Jenner este una dintre protagoniştii emisiunii de reality-show "Keeping up with the Kardashians".

Sora sa mai mare şi marea vedetă a familiei, Kim Kardashian, a fost victima unui furt la Paris în octombrie anul trecut. Cinci hoţi au neutralizat portarul de noapte în hotelul în care vedeta locuia, iar apoi doi dintre ei, mascaţi şi cu ecusoane de poliţişti, au urcat în apartamentul ei, amintește Agerpres.

Valoarea totală a jafului a fost de nouă milioane de euro, cel mai mare jaf asupra unei persoane particulare din ultimii 20 de ani în Franţa. Zece suspecţi au fost inculpaţi în acest caz, dintre care nouă sunt cercetaţi în stare de arest.

 

Citește și:

6 suspecți din cazul jafului asupra lui Kim Kardashian au fost arestați

 

Kim Kardashian s-a întors la New York, după ce a fost victima unui jaf armat la Paris

 

Kim Kardashian a fost jefuită după ce hoţii i-ar fi văzut bijuteriile pe reţelele de social media

 

Kim Kardashian, jefuită în camera sa dintr-un hotel de lux din Paris

×
Subiecte în articol: kendall jenner Kim Kardashian jaf