x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kitty se muta definitiv in Italia

Kitty se muta definitiv in Italia

27 Apr 2004   •   00:00

Dupa ce a tatonat terenul, si-a stabilit contacte in Italia si a tras niste sfori, Kitty Cepraga este gata de plecare. S-a hotarat sa se mute definitiv in tara macaronarilor, unde crede ca-i va fi mult mai bine decat in Romania.

ROXANA I. ANCUTA

Este nerabdatoare sa o ia de la zero pentru a-si face un alt fel de drum decat a avut parte in locurile natale.

„Nu vreau sa-mi bat joc de viata mea"

„Este trist sa-ti parasesti tara, dar asta este. Aici ti se ofera foarte putine sanse si totul se face numai cu pile sau prin compromisuri. Nu sunt multumita de ce se petrece in Romania si nu vreau sa-mi bat joc de viata mea". In vacantele pe care le-a petrecut in „cizma", Cristina Cepraga l-a cunoscut pe Bruno Oliviero, unul dintre cei mai faimosi fotografi pe care-i are Italia. Cu ajutorul lui a definitivat cateva contracte de film si televiziune.

„Mi s-a spus ca seman cu Sophia Loren"

„Bruno Oliviero, cel care a lansat-o pe actrita Ornela Mutti si care a facut-o cunoscuta pe Sophia Loren pe piata revistelor mondene, mi-a facut si mie un set de poze, pe care le-am depus, impreuna cu CV-ul, la cateva agentii de impresariat. In curand voi avea patru aparitii consecutive in revista VIP, cea mai mondena si mai cunoscuta de la ei. Mi-au spus ca seman foarte bine cu Sophia Loren, iar intr-unul din numerele publicatiei cu pricina va fi vorba tocmai despre acest subiect". Stie foarte bine italiana, personalitatea i se muleza la fel de bine pe firea vulcanica pe care o au italienii si are unde sa stea. „Pana voi reusi sa ma mut in Roma, am sa stau in Bologna, la fratele tatalui meu, care locuieste aici de 35 de ani. Ma mut intr-o tara in care nu ma stie nimeni si sunt convinsa ca-mi va fi greu la inceput. Ai mei ma sustin in toata nebunia asta, dar simt ca-mi va merge mai bine acolo".

Va juca impreuna cu fiul marelui regizor Vittorio De Sica

Kitty ii paraseste pe romani, fiind satula de rautatile de care a avut parte. Asa zice ea. „Plec dupa o perioada neagra, plina de dezamagiri, produse atat de rautatile pe care le-am citit in presa despre mine, de ceea ce s-a intamplat vizavi de cariera, pentru ca mi s-au pus multe obstacole, dar si de intamplarea cu Mutu. Despre povestea asta chiar voi vorbi in cadrul emisiunii «La vita in diretta», transmisa pe canalul Rai Uno". La 24 de ani, Kitty vrea sa-si schimbe imaginea de Barbie pe care-o stie toata lumea. „Aceasta imagine mi-a fost impusa de pe vremea cand lucram la MTV. Dar eu nu sunt asa. Vreau sa arat oamenilor cine sunt eu, de fapt". O mare realizare de care se bucura este rolul pe care l-a primit intr-un film in care va juca alaturi de fiul marelui regizor Vittorio De Sica. Lung metrajul va fi realizat in Bulgaria.
×
Subiecte în articol: antimonden