x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La cine se gandeste Brad Pitt, dupa ce sotia sa, Angelina Jolie, a depus cerere de divort

La cine se gandeste Brad Pitt, dupa ce sotia sa, Angelina Jolie, a depus cerere de divort

20 Sep 2016   •   22:15
La cine se gandeste Brad Pitt, dupa ce sotia sa, Angelina Jolie, a depus cerere de divort

Actorul american Brad Pitt a reacţionat cu tristeţe la cererea de divorţ depusă de soţia sa, Angelina Jolie, şi a asigurat că cel mai important în aceste momente este binele copiiilor, relatează marţi EFE.

"Sunt foarte trist pentru toate acestea, dar acum mai important este binele copiiilor noştri", a subliniat Pitt într-un comunicat adresat revistei People.

Citeste si DIVORŢUL ANULUI - Angelina Jolie se desparte de Brad Pitt

"Rog amabil presa să le dea liniştea pe care o merită în acest moment", precizează el în comunicat.

Angelina Jolie, 41 de ani, a cerut luni divorţul de soţul ei, Brad Pitt, 52 de ani.

Potrivit portalului specializat în celebrităţi TMZ, nu ar exista o a treia persoană implicată în separarea celebrului cuplu, principalul motiv fiind modul în care Pitt îşi creştea copiii.

Citând "diferenţe ireconciliabile", Jolie a cerut custodia celor 6 copiii ai cuplului: trei adoptaţi -Maddox (Cambodgia), Pax (Vietnam) şi Zahara (Etiopia) - şi trei biologici -Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne.

Cunoscuţi ca 'Brangelina', Pitt şi Jolie formau una din cuplurile cele mai respectate şi mai populare de la Hollywood atât pentru talentul lor pe marele ecran cât şi pentru numeroasele lor activităţi umanitare.

Cei doi actori s-au cunoscut în timpul filmărilor la 'Mr.& Mrs. Smith' (2005) şi s-au căsătorit într-o ceremonie intimă celebrată în august 2014 în luxoasa lor reşedinţă Chateau Miraval, din sud-estul Franţei.AGERPRES

×
Subiecte în articol: brad pitt angelina jolie divort brangelina