x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lansarea la romani

Lansarea la romani

31 Mar 2004   •   00:00

Aproape ca nu mai exista lansare, indiferent de produs, care sa nu fie anuntata cu surle si trambite, fara mese intinse ca la nunta sau fara cantari.

Cateva astfel de lansari au avut loc saptamana trecuta. Doua dintre ele au avut loc in aceeasi zi si la aceeasi ora. La Teatrul National, s-a lansat caseta video „Amza Pellea - momente de aur".

„Traiasca berea!"

In paralel, la Teatrul Bulandra se lansa noua sticla a unei cunoscuta marci de bere. Interesant este faptul ca, dintre toti actorii, singurul care a preferat berea in locul lui Amza Pellea a fost Ion Caramitru. Si aici mesele gemeau sub greutatea bunatatilor, ca, deh, berica n-ar fi mers pe stomacul gol. N-am inteles insa de ce, la aceesi chermeza s-au servit si altfel de „lichide" - de la sucuri naturale si pana la bauturi alcoolice. De ce au ales organizatorii tocmai o sala de teatru si nu un club sau un restaurant? Se pare ca chiria este mai mica la institutiile de cultura.

Epilatoare pentru barbati!

La Crown Plaza, o cunoscuta firma a lansat in week-end un nou produs pentru epilat: aparatul care-ti smulge parul nedorit fara sa te doara. Nu numai ca evenimentul a inceput cu un ceas intarziere fata de ora stabilita, dar organizatorii au tinut sa ne explice inclusiv teoria firului de par. Iar la spectacolul aferent ne-au aratat cum se epilau femeile in epoca dinozaurilor (!) si cum a evoluat aceasta neplacuta (dar supernecesara) activitate. Ciudat a fost faptul ca in sala erau mai multi barbati decat femei. Cei care au castigat la tombola aparatele-minune au fost incantati ca sotiile nu-i vor mai lasa de-acum inainte fara lame de ras. Profitand de ocazie, sustinand un mini-recital, Nicola si-a facut si ea reclama la ultimul videoclip, iar Blondy au cantat obosite, fiindca trecuse deja de miezul noptii. Masa si dansul s-au lungit pana spre dimineata. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden