x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Laura Cosoi a avut primul atac de panică în avion

Laura Cosoi a avut primul atac de panică în avion

23 Apr 2015   •   12:48
Laura Cosoi a avut primul atac de panică în avion

Este foarte frumoasă și senzuală, dar sâmbătă, Dincolo de aparențe, Laura Cosoi îi vorbește deschis Florentinei Fântânaru despre problemele de sănătate care nu au ocolit-o. După o perioadă foarte obositoare, Laura a început să aibă atacuri de panică, iar primul a surprins-o chiar atunci când se afla în avion, în drum spre Paris. „Filmam foarte mult, eram foarte obosită”, își amintește Laura. Tot atunci, din cauza unui tratament pe care îl urma, i s-au accentuat și stările depresive, astfel încât ea recunoaște acum: „pot să înțeleg oamenii care au ajuns la un gest extrem. Chiar am trecut prin asta”.

O prezență delicată și elegantă, Laura va povesti telespectatorilor Antena Stars cât de greu i-a fost să învețe să înjure. „Antrenamentul” intensiv pentru a vorbi urât într-un mod firesc s-a impus pentru că frumoasa blondă interpretează rolul Norei în filmul „Cel ales”.

De ce a mers să ia cursuri de tango argentinian împreună cu logodnicul ei, Cosmin, cum a afectat-o divorțul părinților ei, dar și ce a împiedicat-o să fie partenera de dans a lui Mihai Petre sâmbătă, de la ora 13:00, la Dincolo de aparențe.

×