x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Licitaţia unui prânz cu Berlusconi a ajuns la 25.000 de euro

Licitaţia unui prânz cu Berlusconi a ajuns la 25.000 de euro

27 Feb 2017   •   22:40
Licitaţia unui prânz cu Berlusconi a ajuns la 25.000 de euro
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

La 80 de ani, fostul premier italian Silvio Berlusconi mai are încă disponibilitate pentru întâlniri, însă de data aceasta pentru o cauză bună. Berlusconi a acceptat să participe la iniţiativa umanitară lansată de Charity Stars, ale cărei încasări vor fi destinate integral reconstrucţiei zonelor afectate de seria de cutremure din centrul Italiei, relatează ziarul spaniol ABC. 

Prânzul exclusiv va avea loc la Milano la o dată ce va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea lui Berlusconi şi a câştigătorului concursului, anume cel care va licita suma cea mai consistentă. Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 1.000 de euro, dar în numai câteva ore cea mai bună ofertă a ajuns la 17.000 de euro. 

Cei interesaţi să ia masa cu fostul premier se pot înscrie până la 16 martie, dată la care organizaţia va dezvălui numele câştigătorului ce va putea veni însoţit de alte două persoane. Deocamdată suma cea mai mare oferită pentru a lua prânzul cu Berlusconi a ajuns la 25.050 de euro. 

Charity Stars este promotoarea acestei iniţiative alături de Crucea Roşie. Pe site-ul său se pot cumpăra diferite lucruri donate de celebrităţi sau de mărci cunoscute. "Scopul nostru este de a face ceva distractiv şi care să fie în folosul tuturor. Câştigătorii îşi pot împlini visul", se arată pe portalul organizaţiei. 

A face cunoştinţă cu Liv Tyler, a lua cina cu Marco Varratti, a juca un meci de tenis cu Andy Murray şi Roger Federer, sau a petrece o zi cu Bob Sinclar sunt câteva din propunerile promovate de această organizaţie, în colaborare cu diferite personalităţi şi vedete.AGERPRES

×