x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Liviu cu Bianca și Ben cu Diana au avut două ceremonii ale focului intense, pe „Insula iubirii”

Liviu cu Bianca și Ben cu Diana au avut două ceremonii ale focului intense, pe „Insula iubirii”

09 Aug 2017   •   11:29
Liviu cu Bianca și Ben cu Diana au avut două ceremonii ale focului intense, pe „Insula iubirii”

În episodul de marți, 8 august, de la ora 20:30, la Antena 1, Ben cu Diana și Bianca cu Liviu au stat față în față pentru prima dată după 20 zile cu multe schimbări, în Thailanda. Și ei, ca și celelalte cupluri, au vizionat materiale cu acțiunile și declarațiile lor de pe „Insula iubirii” și au discutat despre relațiile lor și despre momentul în care se află acum.

Relația Dianei cu Andy și interacțiunea lui Ben cu Nicoleta au fost câteva dintre subiectele pe care cei doi concurenți le-au discutat. Bianca l-a întâmpinat cu răceală pe Liviu, care și-a cerut scuze pentru comportamentul avut în relația lor. El i-a mulțumit că l-a suportat, iar Bianca i-a mulțumit că a adus-o pe „Insula iubirii”.  Discuțiile lor vor continua și duminică, de la ora 20:00, când telespectatorii vor avea parte de o întâlnire surpriză, care se anunță foarte dramatică, dar lămuritoare pentru comportamentul unor concurenți.

Ultimul episod al celui de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island  - Insula iubirii” promite un final neașteptat, care îi va lua prin surprindere pe telespectatorii Antena 1, duminica, 13 august.

×
Subiecte în articol: Temptation Island – Insula iubirii