x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Liviu Vârciu, cu mustață! Un look inedit, pentru o cauză nobilă

Liviu Vârciu, cu mustață! Un look inedit, pentru o cauză nobilă

19 Aug 2016   •   15:01
Liviu Vârciu, cu mustață! Un look inedit, pentru o cauză nobilă
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Pentru marea finală “FANtastic Show” de sâmbătă, 20 august, de la ora 20.00, la Antena 1, Liviu Vârciu și-a schimbat înfățișarea.

Mi-am lăsat mustață, pentru că mi-a purtat noroc în finala recent încheiatului sezon “Te cunosc de undeva!, în care l-am interpretat pe Gomez Addams, din familia Addams. Pentru modelul ăsta de mustață am stat o oră la frizerie și toată “povestea” m-a costat 80 de lei”, spune Vârciu.

Ediția de sâmbăta aceasta a emisiunii FANtastic Show îi va aduce pentru ultima dată față în față în postura de rivali pe fantasticii căpitani de echipă Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

În partida decisivă a amuzantului „meci” dintre cei doi, în echipa roșie a lui Andrei Ștefănescu se vor afla Rona Hartner și Cătălin Bordea, pe când alături de Liviu Vârciu, în echipa verde, vor juca Nicoleta Nucă și Jean de la Craiova. Ultima rundă a meciului” lor constă în 11 probe, una mai amuzantă decât alta, pe care cele două echipe le vor avea de trecut.

Dacă mustața îi va purta noroc lui Vârciu în ultima confruntare cu Andrei Ștefănescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 20 august, de la ora 20.00, în marea finală “FANtastic Show”.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Vârciu FANtastic Show