x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lucian Mândruță: “Cel mai des îmi reproșez că atunci când am avut pe mână bani mai mulți n-am pus nimic deoparte”

Lucian Mândruță: “Cel mai des îmi reproșez că atunci când am avut pe mână bani mai mulți n-am pus nimic deoparte”

15 Ian 2015   •   16:44
Lucian Mândruță: “Cel mai des îmi reproșez că atunci când am avut pe mână bani mai mulți n-am pus nimic deoparte”

Cum este jurnalistul Lucian Mândruță “Dincolo de aparențe”? La această întrebare va căuta răspunsuri Florentina Fântânaru sâmbătă, 17 ianuarie, de la 13:00, când îl va avea invitat la Antena Stars.

Realizatoarea emisiunii va încerca să afle cum a fost copilăria lui, cine a fost cea mai generoasă persoană pe care a cunoscut-o, dar și cea mai importantă lecție învățată de la tatăl lui. Întrebat ce își reproșează adesea, Lucian Mândruță recunoaște sincer: “Cel mai des îmi reproșez că atunci când am avut pe mână bani mai mulți n-am pus nimic deoparte; asta este marea greșeală a vieții mele, că am fost un consumerist în loc să fiu un investitor”. Cu o sinceritate absolută, Lucian Mândruță îi va mărturisi Florentinei și cât de mult s-a temut să devină tată tocmai pentru că a fost un copil sărac.

Ce relație a avut cu tatăl lui și când l-a dezamăgit acesta cel mai mult, când i-a cerut iertare ultima dată soției și de ce, cât de mult l-au afectat poreclele primite de-a lungul timpului, dar și ce regretă că nu a făcut pentru copiii lui, toate acestea vor fi dezvăluite de jurnalist sâmbătă, 17 ianuarie, de la 13:00, la Antena Stars.

Sâmbătă, 17 ianuarie, de la 13:00, la “Dincolo de aparențe”, emisiune difuzată de Antena Stars,

×