x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum să cucerești o femeie de afaceri în viziunea chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Cum să cucerești o femeie de afaceri în viziunea chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

23 Oct 2016   •   11:08
Cum să cucerești o femeie de afaceri în viziunea chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Sursa foto: DIANA OROS

Sunt rafinate, au colindat lumea în lung și-n lat, au mâncat în cele mai alese restaurante și luni seară decid care dintre cei trei chefi le poate citi gândurile… culinare. Ediția „Chefi la cuțite” de lunea aceasta aduce în platoul show-ului de la Antena 1 femei de afaceri care ajung la masa jurizării: cele trei echipe trebuie să gătească fiecare câte un preparat care să le impresioneze pe aceste doamne și să le facă să trăiască o experiență culinară unică.

Ce mănâncă doamnele? La ce preparat nu rezistă? Iată întrebările la care trebuie să răspundă cel mai bine cei trei chefi. „Doamnele nu rezistă la desert. Dar în cazul ăsta, trebuie să fie ceva light, ușor, cu multe fructe. În plus, doamnelor le plac florile, așa că vreau să văd aranjamente elegante în farfurie, cu flori comestibile”, e de părere chef Bontea, care își instruiește echipa pentru a obține cât mai multe voturi de la invitatele de luni seara. La rândul lui, chef Dumitrescu se bazează pe experiență: „Am gătit de nenumărate ori pentru astfel de doamne. Soția mea, Cristina, este cel mai dur critic al meu pentru că ea îmi gustă mereu preparatele și e pretențioasă, nu e întotdeauna mulțumită. Vom folosi pește, doamnelor le plac mâncărurile fine.” Iar pentru chef Scărlătescu lucrurile sunt clare: „Femeilor le plac salatele, fructele de mare și peștele. Așa că noi vom reinterpreta o salată clasică și îi vom da multă finețe.” Cum vor arăta farfuriile celor trei echipe și cum vor vota femeile de afaceri, pe cine duc ele la duel și pe cine premiază, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30 la „Chefi la cuțite”.  

Duelul serii va aduce o provocare atât pentru concurenți, cât și pentru chef Dumitrescu, acesta fiind cunoscut pentru intoleranța pe care o are la lactoză: echipele intrate la duel trebuie să gătească cu un ingredient vedetă care le va da mari bătăi de cap, iaurtul. O probă grea, care solicită imaginația și tehnica mai mult ca oricând. Cine pleacă acasă și cine reușește să impresioneze, telespectatorii Antena 1 află luni la „Chefi la cuțite”.  

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite antena 1