x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mâine, la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, Mirabela Dauer afirmă că prima ei căsnicie a fost din interes

Mâine, la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, Mirabela Dauer afirmă că prima ei căsnicie a fost din interes

31 Oct 2014   •   15:14
Mâine, la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, Mirabela Dauer afirmă că prima ei căsnicie a fost din interes

Şi în această ediţie “Refresh by Oana Turcu” telespectatorii Antenei Stars află de la realizatoarea emisiunii, de la specialişti, dar şi de la vedetele invitate, secretele unei vieţi echilibrate, sfaturi despre cum să-ţi menţii corpul sănătos, dar şi ultimele tendinţe în materie de beauty şi diete.

Una dintre cele mai iubite cântăreţe de la noi, Mirabela Dauer, spune mâine, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu” că deşi are o viaţa extrem de ocupată, de fiecare dată îşi găseşte timp şi pentru a-şi satisface micile capricii. Chiar şi când a fost căsătorită, Mira recunoaşte sincer în faţa telespectatorilor Antenei Stars că “eu am avut un program independent de cel al soţului”. Tot la capitolul căsătorie, ea afirmă că: “prima dată m-am măritat din interes. Tatăl meu era sever şi la 9.00 seara trebuia să fiu încasă. Aşa că m-am măritat ca să pot ieşi şi eu la un ceaiuri”. La capitolul frumuseţe, cântăreata afirmă că nu se fardează decât dacă e nevoie. În schimb, Mirabela este înnebunită să fie bronzată. “Ca să poţi merge spre viitor trebuie să uiţi trecutul! Am avut o copilărie oribilă”, încheie cântăreaţa. De ce a făcut invitata o asemenea afirmaţie, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”.

Al doilea invitat al emisiunii este simpaticul CRBL, unul dintre cei opt concurenţi al show-ului “Te cunosc de undeva”. Plin de vervă, cântăreţul îi declară gazdei emisiunii că “mama mi-a spus că dacă sunt bărbat trebuie să ştiu să fac tot ce face o femeie. Ştiu ce înseamnă şi partea de croşetă si partea de andrele”. Despre stilul său vestimentar, cântăreţul spune că: “mă îmbrac aşa cum simt şi cânt la fel”.

Ce relaţie are CRBL cu banii, dar şi cum îl ajută soţia lui, Elena, în carieră, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 16.00, într-o nouă ediţie “Refresh by Oana Turcu”, la Antena Stars.
 

×