x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mama cântăreţei Anamaria Ferentz sare de la platforma de cinci metri

Mama cântăreţei Anamaria Ferentz sare de la platforma de cinci metri

26 Aug 2014   •   16:38
Mama cântăreţei Anamaria Ferentz sare de la platforma de cinci metri

Curajul de care a dat dovadă, la cei 61 de ani, mama cântăreţei Anamaria Ferentz a impresionat pe toată lumea, juraţi şi public, la “Splash! Vedete la apă”. Deşi nu ştie să înoate, doamna Flori a acceptat fără nici o ezitare să sară de la platforma de cinci metri, în cea de-a doua semifinală a show-ului “Splash! Vedete la apă”, vineri, 29 august, de la ora 20.30, la Antena 1. Şi mai mult decât atât: a spus că i-a plăcut foarte tare experienţa. “Mama are un curaj cum nu mi-am putut imagina. Cu o zi în urmă, la antrenamente, a sărit de la trei şi de la cinci metri şi iat-o acum sărind în emisiune. Este foarte curajoasă. Pe lângă mama, eu par o găinuşă. Sunt şocată! Mi-e şi ruşine să mai sar acum, mi-e ruşine de mama...”, ne-a declarat Anamaria.

Mama Aneimaria Ferentz a primit propunerea să sară la “Splash!” cu doar câteva ore  înainte de începerea filmărilor şi a spus “da” din prima. Cu o condiţie: să poarte centura de plute, dumneaei neştiind să înoate. “Am zis să încerc să sar şi eu, să-mi înving această frică. Dacă tot vin s-o susţin pe Ana, să-mi încerc norocul”, spune doamna Flori, mama Aneimaria.

De ce o face pe Anamaria Ferentz mama ei să plângă, vedeţi vineri, 29 august, de la ora 20.30, în cea de-a doua semifinală a show-ului “Splash! Vedete la apă”, numai la Antena 1.


×