x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mărturisire surprinzătoare a lui Jo: „Este într-adevăr ca un frate pentru mine și, da, a fost de mai multe ori umărul pe care am plâns”

Mărturisire surprinzătoare a lui Jo: „Este într-adevăr ca un frate pentru mine și, da, a fost de mai multe ori umărul pe care am plâns”

15 Sep 2017   •   14:03
Mărturisire surprinzătoare a lui Jo: „Este într-adevăr ca un frate pentru mine și, da, a fost de mai multe ori umărul pe care am plâns”

Jo, fostă concurentă X Factor, trece ”Dincolo de aparențe” împreună cu Florentina Fântânaru și dezvăluite lucruri mai puțin știute despre viața ei personală, dar și despre cea profesională.

Jo vorbește deschis despre relația deosebită pe care o are cu Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut de public drept Randi. Cântăreața susține că nu s-au certat niciodată, tocmai pentru că este conștientă de importanța sfaturilor lui.

”Am declarat noi la un moment dat că ne mai și ciondănim, dar nu era la un mod negativ. Noi nu ne certăm. Chiar am stat și ne-am gândit zilele astea, nu ne-am certat niciodată. Eu sunt o fată înțelegătoare, iar el este un tip foarte atent. Poate uneori este mai impulsiv, dar absolut niciodată nu face nimic rău intenționat. Andrei are un mod direct de a-ți spune lucrurile și, dacă asculți și-ți dai seama că acele lucruri sunt bune pentru tine, nu ai decât de câștigat”, a declarat Jo în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Mai mult, artista mărturisește că, de multe ori, în persoana lui Randi a găsit sprijinul de care avea nevoie, motiv pentru care nu se sfiește să spună că el este ca un frate pentru ea.

”E o relație bună între noi, și de prietenie, și de înțelegere. Mi-a zis de multe ori că nu este bine să fac un anume lucru și nu l-am ascultat. Iar apoi am mers la el, i-am zis ca avea dreptate și mi-a oferit umărul să plâng pe el.  Este într-adevăr ca un frate pentru mine și, da, a fost de mai multe ori umărul pe care am plâns”, mai spune Jo la ”Dincolo de aparențe”.

Mai multe amănunte despre relația cântăreței cu Randi și alți artiști români, dar și despre viața ei de familie, Jo va vorbi, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, la Antena Stars.

 

×
Subiecte în articol: jo randi